Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek az alábbi helyzet...

Mit tennétek az alábbi helyzetben: tegyük fel hogy családotok van,2 gyerekkel. A férjetek igazi mintaapa, látszik rajta hogy szereti a családját. Viszont a szex megromlott, katasztrofális lett, megszűnt az egész intimitás. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

3 éve kezdődött az egész, pajzsmirigyproblémái lettek, gyógyszereket kell szednie.

Eleinte még havonta 1-2 alkalommal azért szexeltünk és mellette rendszeresen volt egyéb dolog is.

Tavaly júniusban viszont meg kellett emelnie a gyógyszeradagot, volt egy műtéte is, mondta az orvos is hogy valószínűleg lecsökken nullára a szexuális vágya, mert ez a gyógyszer minden ilyen dologért felelős hormont szinte kinyír a szervezetéből.

Szóval számítottam rá, na de nem ennyire. Június óta semmi nem volt, sem szex, sem más, de még csak egy sima összebújás sem. Kérdeztem miért, azt mondta egyszerűen nem kívánja, mondjuk háromszor próbálkoztunk de tényleg nem volt rá képes, így ezután rá is hagytam inkább..

Emellett egyre háklisabb, beleköt apró dolgokba is, de a gyógyszert meg nem teheti le, mert akkor záros határidőn belül komoly problémák lehetnek..

Ezt leszámítva jó apuka, segít mindenben és a két gyerek a szeme fénye.

Viszont emiatt a betegség / műtét / gyógyszerezés miatt az intimitás legkisebb szikrája is kihunyt belőle és tekintve hogy fiatalok vagyunk még (30 vagyok én, 35 ő) elég nehéz ezt így kezelnem..

2013. ápr. 22. 12:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"jóban, rosszban, egészségben, betegségben"

ez azt jelenti, hogy minden helyzetben együtt maradnak, és segítik egymást.

Természetesen, bármelyik fél is van nehéz helyzetben.

Nem pedig azt, hogy mindenkinek minden jár, mégha ezt is szeretnéd belemagyarázni.

megértem, hogy azt mondod, hogy a feleségnek is szüksége van szexre, csak ne ezzel a mondattal magyarázd

2013. ápr. 27. 13:56
 22/22 anonim ***** válasza:

21/21-es, ezt nekem (20/21) írtad? Valaki korábban példálózott a házastársi eskü szövegével ("jóban, rosszban, egészségben, betegségben), én erre reagáltam.

Miért ne magyaráznám ezzel? Én egy szóval sem mondtam azt, hogy "mindenkinek minden jár" ezt épp te magyarázod bele az általam leírtakba! Én is arról beszéltem amiről Te, hogy együtt maradnak a nehéz helyzetekben és segítik EGYMÁST! Itt mindkét fél nehéz helyzetben van és igen is egyoldalú lenne csak a férj érdekeit nézni! Ha meg figyelmesen olvasnál, láthatod, hogy sem az elhagyásra, sem arra nem buzdítottam, hogy önző módon csak a saját érdekeit nézze!

Az senkitől sem elvárható, hogy feláldozza magát és a vágyait akárminek az oltárán is! Mindkét féltől elvárható a türelem, megértés és kompromisszum készség. Az első kettőről a feleség bizonyságot is tett azzal, hogy majdnem 1 éve él önmegtartóztató módon a férjre való tekintettel. Fiatal nőként, le a kalappal előtte! A leírtak alapján a férj ezekből semmit nem mutat, csak elvárja a megértést, még megölelgetni sem hajlandó...lehet nem csak a vágyak múltak el. Azt javasoltam beszéljék ki a problémát, keressenek megoldást együtt! Szerinted nem ez a helyes út? Ez a korrekt és normális megoldás, de tudod mindenki csak azt veszi észre, ami a szemét szúrja, nem véletlen...

2013. ápr. 27. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!