Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar "kiutálni" a...

Miért akar "kiutálni" a vőlegényem családja? Hogy viselkedjek velük?

Figyelt kérdés

Összevesztünk egy kis apróságon a párommal, 4 napig volt köztünk mosolyszünet. Megsértődtem egy apróság miatt, amiért nem kellett volna, de nehéz, stresszes napjaim voltak.

Most megtudtam, hogy az anyósjelöltem és párom nővére azt javasolták, hogy szakítson velem. Próbálták rábeszélni, de a vőlegényem elmondta, hogy szeret engem és ilyen apróság miatt nem fog kirakni.

Eddig jó kapcsolatom volt az anyósjelölttel és a lánytestvérével, de most nem tudom mit tegyek, hogy viszonyuljak hozzájuk. Ha meghívnak, menjek hozzájuk ebédre, családi eseményekre? Vagy vonuljak vissza és többet ne is keressem a kapcsolatot velük?

2013. ápr. 22. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%

A testvérem barátnője minden apróságon bedurcizik,persze ezt elmondja otthon a tesom(otthon lakik még)meg panaszkodik ezerrel.Simán megmondtam neki hogy hagyja ott.Nem azért mert bármi bajom lenne a barátnővel,csak ha nem tudnak megegyezni akkor mi értelme az egésznek.Vagy fogadja el ilyennek és ne panaszkodjon vagy szakitson vele.

A helyedben ugyanugy mennék és úgy tennék mintha semmi sem történt volna.Vőlegényemet megkérném hogy figyeljen oda kinek mit mond,mert azt hogy mit tanácsoltak a szülei iagazán nem kellet volna neked elmondania.

2013. ápr. 22. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:

"Holott állítólag szeretnek engem, mindig hívnak mindenhova, családtagként kezelnek."

Pontosan ugyanezt hittem én a párom testvéréről. Ha a párom nem mutatja meg az egyik üzenetét, nem is tudtam volna elképzelni, hogy a hátam mögött meg az első alkalommal, amikor azt hitte valamin összekaptunk, mindent bevetett, hogy rábeszélje a páromat, hogy hagyjon el.

Na, én azóta úgy vagyok vele, hogy nem kell egymást szeretnünk, nem kell rákényszerítenünk magunkat, hogy azt mutassuk, hogy jóban vagyunk, ha muszáj, lerójuk a kötelező udvariassági köröket és ennyi.

2013. ápr. 22. 11:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan úgy viselkednék velük mint eddig. Ha rákérdeznének, mi volt ez a 4 nap mosolyszünet, akkor ha akarnám elmondanám, ha akarnám nem. Nem magyarázkodnék nekik. A párodnak elmondhatták a véleményüket, legyenek ezzel boldogok. Nem vagy szerintem köteles beszámolód tartani az egész családnak. Természetesen részt vennék a családi eseményeken, próbálnék velük egy normál kapcsolatot ápolni.
2013. ápr. 22. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:

az ilyen szintű beleszólás egy kapcsolatba a család részéről már több mint arcátlanság.

ugyanolyan természetesen viselkednék velük, mert a magánéletünk gondjai csak ránk tartoznak, nem rájuk. ha ők nem tudják hol a határ, az nem az én hiányosságom.

2013. ápr. 22. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Együtt éltek már?
2013. ápr. 22. 12:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen, már 4 éve együtt élünk.
2013. ápr. 22. 12:38
 17/18 acelsziv ***** válasza:
No. Én kérek elnézést, kissé máshol lehettem, hogy a napot hónapnak olvastam. Ülj le velük és beszéld meg a dolgot. Mondd el, hogy tudsz a szándékukról és tudni akarod az okát is.
2013. ápr. 22. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:

4 éve együtt éltek és azt javasolták neki hogy dobjon? Na ez nagyon gáz. Én biztos megkérdezném tőlük hogy miért adnak rossz tanácsot. Mondják a szemembe.

És a férjemet is eligazítanám hogy ne járjon anyukához panasznapra.Ha gondja van akkor neked mondja , veled beszélje meg, és majd megoldjátok. Amúgy másnál is vannak ilyenek. Ha tudom hogy nehéz az időszak akkor másképp állok a dolgokhoz.

2013. ápr. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!