Az anya feladata a lányát elvinni az első nőgyógyászati vizsgálatra?
Én 18 évesen voltam először nőgyógyásznál,és anyukám nagyon szívesen jött el velem.Problémák voltak a havimmal és muszáj volt elmenni,nagyon meg is voltam ijedve.
Szerintem egy anyának legalább az elsőn ott kellene lenni,kivéve akkor,ha a lány maga kéri,hogy ne menjen.Sok múlik az anya-lánya viszonyon.
te komolyan azt akarod, h 25 évesen anyukád kísérgessen? Velem az anyukám foglalkozik/foglalkozott és mondtam neki h szeretnék nőgyógyászhoz menni. Ő adott egy telefonszámot h hívjam fel kérjek időpontot. Utáltam is ha helyettem intézett el valamit mert attól kisgyereknek éreztem magam. 18 évesen meg képes voltam rá h egyedül időpontot kérjek és megjelenjek a vizsgálaton. Ha kértem volna elkísér de nem volt rá szükségem..
Én el se hiszem h nem voltál erre képes és lehet h haragszol anyukádra vmi miatt de h még ezt is rákenni :D bocs kicsit nevetséges...
14évesen anyu elkisért a nőgyógyászhoz,szűz voltam és féltem.Menstruációs gondjaim voltak ezért kellet mennem.
Öcsém barátnője 22éves és még nem volt dokinál,azt mondta ha az anyja nem kiséri el akkor ő nem megy el egyedül.
Szia!
figyelj az én anyámat sem érdekelte soha semmi. még a havizásról sem beszélt nekem sosem, mégis rájöttem, hogy mit is kell csinálnom. ugye ebből meg nem nehéz kitalálni, hogy sem a szexről, sem a védekezésről, sem pedig a nődokikról nem beszélt nekem....
a lényeg, hogy 17 évesen voltam először orvosnál a barátommal. én kértem meg, hogy jöjjön velem és az tuti, hogy anyámat még csak a rendelő közelében sem akartam látni. (bár ez igaz volt rám a gyerekorvosnál is)
és a mai napig sem kérdezte meg anyám egyszer sem, hogy voltam-e dokinál. most várjuk a barátommal (azzal aki elkísért annak idején) az első babánkat és az ő anyukája az, aki jobban aggódik a szülésznő és az orvos miatt.
tehát nem minden anya egyforma. van aki (szerintem már) bizonyos esetekben túl sokat is beszél ilyen témáról és van aki meg semmit. oké, hogy a legjobb az arany középút, de szerintem ne hidd azt hogy olyan egyszerű ezt megtalálni. nem könnyű feladat anyának lenni
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!