Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anya feladata a lányát...

Az anya feladata a lányát elvinni az első nőgyógyászati vizsgálatra?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 17:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
98%
25 évesen???? Mire kellene felkészítenie? Ha ez elmaradt 15 évesen, és közben három palival is éltél nemi életet, akkor nincs mire felkészíteni már! Nézz utána neten annak, amit nem tudsz, a dokihoz meg menj el. Egyszer át kell esni rajta!
2013. ápr. 21. 18:44
 32/69 anonim ***** válasza:
90%

Engem 16 évesen is elkísért, amikor először mentem. 20 évesen is, mikor legutóbb mentem, eljött velem, kint várt. Ebben nincs semmi, örültem neki, meg ő is ide akar majd járni megint, új rendelője lett a dokinak, nem tudtuk hol van, szóval ketten kerestük meg. Ennyi.

De ha megkérem, szerintem később is elkísér szívesen.

2013. ápr. 21. 18:44
 33/69 A kérdező kommentje:
De ő hogyhogy nem aggódik?
2013. ápr. 21. 18:46
 34/69 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet, hogy úgy gondolja, hogy te már régen elintézted magadnak?
2013. ápr. 21. 18:48
 35/69 A kérdező kommentje:
nem
2013. ápr. 21. 18:49
 36/69 anonim ***** válasza:
95%

Istenem milyen hisztis pina vagy. Most őszintén, 25 évesen már mit akarsz? Vagy csupán elméleti kérdés, hogy majd 16 év múlva, hoyg cselekedj a saját lányoddal?

Nem értem mit akarsz. Engem csak azért kísért el anyukám 20 évesen, mert elkaptam egy nemi betegséget(nem nemi úton) és megkértem rá. Ő kért nekem időpontot, ismerte az orvost, így mindenképp szerettem volna ha jön. Még a rendelőbe is bekérettem.

Az alapvető nőgyógyászati vizsgálatokra meg egyedül megyek, mert nincs szükségem kísérőre. Már korábban sem volt..

22N

2013. ápr. 21. 18:50
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig 3 komoly kapcsolat után már főleg nem tudom mit hisztizel. Nyilván sokmindennel tisztában vagy.

Én sose lettem felvilágosítva, pedig nagyon jó szüleim vannak. Anyukám egyszer odajött hozzám, hogy de ugye védekeztek valahogy? És ennyi...

Tökéletesen elég volt nekem ez. Voltam annyira észnél, hogy ne kelljen ilyen baromságokat kérdezgetnem itt, hogy de ugye nem lehetek terhes ha ruhán keresztül, bla bla...

2013. ápr. 21. 18:53
 38/69 A kérdező kommentje:
Ha nem is lett volna egy kapcsolatom se, furcsálnám, hogy miért szarik a témára.
2013. ápr. 21. 18:54
 39/69 anonim ***** válasza:
97%

Utolsóval egyetértek. Én sem értem mit akarsz. Minek ezen kattogni már, hogy 15 évesen mit nem tett meg édesanyád??! Nem érdekelte, hát nem érdekelte...elég gáz. Te majd másképp csinálod.

De már 25 vagy, felnőtt és önálló nő. Fogod, felhívod a dokit és elmész. Ha meg arra vársz, hogy anyukád intézze, az nagyon ciki, 25 évesen anyukáddal intéztetni az ilyen dolgokat szerintem vérciki... Amúgy a pasid is elkísérhet a dokihoz, abban sincs semmi.

Viszont mindenképp menj el, mert már nagyon ideje!

2013. ápr. 21. 18:55
 40/69 anonim ***** válasza:
Igen..ha nem is lett volna. De volt!!
2013. ápr. 21. 18:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!