Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bettina, Judit vagy Kata név...

Bettina, Judit vagy Kata név tetszik leginkább?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 17:43
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam!
2013. ápr. 21. 10:06
 32/59 anonim ***** válasza:
46%

Igazán köszönöm szépen annak, aki szerint a Judit öreges. 21 éves vagyok, soha nem gondoltam öregesnek a nevemet. Nem sok 70-80 éves Judit, Jutka néni szaladgál a környezetemben. De igazán köszönöm.

Most, hogy így engem "leöregeztek",elmondom a véleményemet a többi névről.

A Bettina egyenesen olyan, mintha odahánytak volna. Bööeeettina... A becézése meg olyan, mintha böfögnének éppen... Betti.. remek...

Na és az igazán öreges, a Kata. Tudom, hogy ez nem egyenlő a Katalinnal, mert különálló név. De akkor is. Rokonnevek. És hány Kati néni szaladgál a környezetetekben? Rengeteg.. az enyémben legalábbis rengeteg. Kati néni, Kató néni.

2013. ápr. 21. 12:40
 33/59 anonim ***** válasza:
86%
Ezek közül a Bettina a legjobb szerintem :)
2013. ápr. 21. 12:40
 34/59 A kérdező kommentje:
32-es! Kevésbé bunkón is megfogalmazhattad volna a véleményedet! Gratula!
2013. ápr. 21. 14:38
 35/59 anonim ***** válasza:
69%

32-esnak ment a zööööld kéz! Aki lepontozza a választ,

az ne duzzogjon már!

Olyan nevet adsz, amilyet akarsz. :)

Ugye tudod, hogy régen a lány puncit katának hívták?

Régen? nem is olyan régen....:)

2013. ápr. 21. 16:18
 36/59 A kérdező kommentje:
Oké, Kata kilőve. Viszont a születendő lányom nevét ne hányásozza legyen kedves. Ennyire bunkónak talán nem kellene lenni, saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
2013. ápr. 21. 16:42
 37/59 A kérdező kommentje:
És még egyszer mondom, nem pontoztam le senkit!
2013. ápr. 21. 16:45
 38/59 anonim ***** válasza:
60%

Kedvesem, Te kérdezted. :)

Írtam, vezetéknévhez is illenie kell. Annának szerettem volna keresztelni a lányom. Nem passzoltak össze...

Két lányom van, egyik sem lett Anna. Hülyén hangzott volna a vezeték névvel...:)

Döntés a Tietek. Annyi harc, küzdelem után Viktória lett.

Győzelem. Mert csak én tudom, min mentem keresztül, mire megszületett..

Csak Ti tudjátok eldönteni. Mi nem.

2013. ápr. 21. 17:32
 39/59 A kérdező kommentje:
Igen, azt kérdeztem melyik tetszik a leginkább. Nem azt, hogy melyikről jut a "hányás" az eszetekbe. Egyébként a Viktória is nagyon szép.
2013. ápr. 21. 17:41
 40/59 anonim ***** válasza:
77%

Ha a válaszolónak a "hányás" jut eszébe, akkor sincs jogod kritizálni...mert ugye Te kérdezted.

Senki nevét nem szólhatod le. Mert nem tudod, ki miért adta a gyerekének ezt a nevet..

Anyósom mindig szeretett volna egy testvért a férjem mellé.

Egy Évát..Szegénynek nem jött össze. Unokája ezt a nevet kapta. Nem volt áldozat tőlem.

2013. ápr. 21. 17:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!