Bettina, Judit vagy Kata név tetszik leginkább?
Igazán köszönöm szépen annak, aki szerint a Judit öreges. 21 éves vagyok, soha nem gondoltam öregesnek a nevemet. Nem sok 70-80 éves Judit, Jutka néni szaladgál a környezetemben. De igazán köszönöm.
Most, hogy így engem "leöregeztek",elmondom a véleményemet a többi névről.
A Bettina egyenesen olyan, mintha odahánytak volna. Bööeeettina... A becézése meg olyan, mintha böfögnének éppen... Betti.. remek...
Na és az igazán öreges, a Kata. Tudom, hogy ez nem egyenlő a Katalinnal, mert különálló név. De akkor is. Rokonnevek. És hány Kati néni szaladgál a környezetetekben? Rengeteg.. az enyémben legalábbis rengeteg. Kati néni, Kató néni.
32-esnak ment a zööööld kéz! Aki lepontozza a választ,
az ne duzzogjon már!
Olyan nevet adsz, amilyet akarsz. :)
Ugye tudod, hogy régen a lány puncit katának hívták?
Régen? nem is olyan régen....:)
Kedvesem, Te kérdezted. :)
Írtam, vezetéknévhez is illenie kell. Annának szerettem volna keresztelni a lányom. Nem passzoltak össze...
Két lányom van, egyik sem lett Anna. Hülyén hangzott volna a vezeték névvel...:)
Döntés a Tietek. Annyi harc, küzdelem után Viktória lett.
Győzelem. Mert csak én tudom, min mentem keresztül, mire megszületett..
Csak Ti tudjátok eldönteni. Mi nem.
Ha a válaszolónak a "hányás" jut eszébe, akkor sincs jogod kritizálni...mert ugye Te kérdezted.
Senki nevét nem szólhatod le. Mert nem tudod, ki miért adta a gyerekének ezt a nevet..
Anyósom mindig szeretett volna egy testvért a férjem mellé.
Egy Évát..Szegénynek nem jött össze. Unokája ezt a nevet kapta. Nem volt áldozat tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!