Anyukám lett a kisfiam gyámja, mert úgy volt, h külföldön fogunk dolgozni, de mégsem jött össze, és most rendesen szabályozni akarja, mikor láthatom! Megteheti ezt?
Hát igen utolsó ezzel egyetértek,a 17:46 osnak pedig azt mondom eszerint ő írta is,hogy kéri a megszűntetést,de nem kapja meg,az indoklás szerint,mert nincs munkaviszonya.
Vagyis már nem beadni akarja a szöveg szerint,hanem úgy tűnik már el is van utasítva.
Én ezért írtam be magyarázatként előzőleg,amiket beírtam!
Ja nem,én hagytam ki valamit,a mama állítja,hogy ez alapján nem fogja visszakapni.
Hát akkor viszont inkább tőlünk kérdezed,mert ha szerintünk nem,akkor be sem adod a kérvényt?
Elképesztő, hogy az édesanyád inkább a hatóságoknak drukkol, mint a saját lányát segítené az unokája nevelésében. Mennyit kap a gyámság ellátásáért? Arra gyanakszom, hogy emiatt sem akarja visszaadni a kisfiadat.
Ha egy idegen tenné ezt veled, talán még meg is érteném, de, hogy a saját anyád, ez felfoghahatlan. Mi lenne ha minden anya gyermeke gyámság alá kerülne, akinek átmenetileg nincs munkája? A helyedben összeszedném magam és bebizonyítanám, hogy el tudom tartani, mellettem a kicsi helye. Anyukád meg szégyellheti magát. Mint a héja, úgy lecsapott az unokájára.
Szia!
Nézd, a legtöbben segíteni akartak neked, nem beléd kötni. Mindenképp menj a gyámügyi hivatalba és érdeklődd meg hogy mit lehet ilyen esetben tenni. Te vagy a gyerek anyja, nem azért mondtál le a gyámságáról mert nem tudnád eltartani, hanem mert biztonságban akartad tudni amíg nem az országban fogsz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!