Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Van olyan köztetek...

Férfiak! Van olyan köztetek aki élete első barátnőjével jött össze és vele is maradt (összeházasodtatok)?

Figyelt kérdés
Nem jutott soha eszetekbe hogy ki kéne próbálni másik nővel is?
2013. ápr. 20. 07:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
jól beszél a 23 éves srác, csak már az elején úgy írja: "jelenlegi párom". :) Ez pszichés.
2013. ápr. 20. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a férjem. 19 éves volt, amikor összejöttünk, én 18, ennek most nyáron lesz tíz éve, van két gyerekünk.

Persze lehet jósolni, hogy úgyis meg fog csalni, de ez azokkal is előfordul, akik a sokadik barátnőjüket veszik el, úgyhogy az ilyen megjegyzések nem nagyon szoktak foglalkoztatni.

2013. ápr. 20. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi. 11 éve együtt, házasok vagyunk két gyerekkel. Nem mennénk félre, egyikünk értékrendjébe sem fér bele.
2013. ápr. 20. 09:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én az vagyok. Az első igazi szerelmemet vettem feleségül, 8 éve vagyunk házasok, harmonikus a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást.

De, valamikor eszembe jut, hogy milyen is lehetne egy másik nővel a szex, de csak gondolatba, soha nem tudnám megtenni, nem tudnék utána tükörbe nézni...

2013. ápr. 20. 09:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen létezik, én a párommal, 7 éve vagyunk együtt, én akkor 14 voltam, ő pedig 18. Már a vőlegényem, hamarosan kész lesz a házunk. :)
2013. ápr. 20. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:
En 16 o 19 volt mikor megismerkedtunk ossze is hazasodtunk es ra 3 evre elvaltunk mindketten behoztuk ami kimaradt es jol megbantuk hogy szetmentunk.
2013. ápr. 20. 10:18
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!

Jelenleg 1,5 éve járunk a barátommal ő 22 én 24 éves vagyok. Első találkozásunktól kezdve nagyon vonzódtunk egymáshoz. Úgy éreztem annyira szerelmes vagyok hogy az már nem is létezik. Vártam hogy múljon az érzés, de csak erősödött. Annyira, hogy most úgy érzem megtaláltam azt akivel le tudnám élni az életem, senki más nem kell soha többé. És ettől nagyon megijedtem, nem gondoltam, hogy ilyen fiatalon már megtalálom a társam! Amiért aggódok az az, hogy a barátomnak én vagyok az első barátnője, soha előttem nem volt senkije. Nagyon félek tőle, hogy eszébe jut hogy még "nem is élt" és elhagy. Persze most semmi jelét nem mutatja ennek, minden rendben köztünk, de még nem is vagyunk együtt olyan nagyon régóta.

Tényleg köszönöm a sok választ, megnyugtattatok hogy léteznek ilyen fiúk is. Persze ettől még nem tudhatom hogy velünk mi lesz, de legalább reménykedhetek :)

2013. ápr. 20. 18:59
 18/19 anonim válasza:
100%
Nem vagyok biztos abban hogy apámnak édesanyám volt az első nője. Abban viszont igen hogy anyukám életében az apukám volt az első férfi. 28 éve házasok, egyszer sem léptek félre. (bár mostanság kicsit megromlott a kapcsolatuk, anyós problémák miatt)
2013. ápr. 28. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

4-es és 5-ös válaszoló:mégis hogy jöttök ti ahhoz hogy ilyeneket írjatok?inkább dicsérni kéne hogy még van ilyen férfi a világon. 100-szor különb mint ti.

3-mas ne törődj az ilyenekkel, legyél büszke magadra, és ne térj el a mostani véleményedtől.

11/L

2013. máj. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!