Tulajdonítanátok jelentőséget ennek egy több éve tartó házasságban?
Már magam sem tudom,hogy mit gondoljak.
Szeretem a fèrjem,van egy kisfiunk is,de bizony kèt ève különös èrzèseket táplálok egy másik fèrfi iránt is.Eleinte fellángolásnak hittem,igyekeztem kizárni a gondolataimból,de most már nagyon frusztrál ès főleg bánt,hogy nem akar elmúlni minden igyekezetem ellenère sem!Nem tudom eldönteni,hogy ez mi is valójában:csupán vonzalom,fellángolás vagy esetleg szerelem?Sajnos pont úgy èrzem magam a közelèben,mint egy szerelmes tini :(
Nem tudom,hogy hova tegyem ezt az èrzèst,egyáltalán foglalkozzak-e vele olyan szinten,hogy ez már jelent valamit ès azèrt nem múlik el?
Észrevettem, hogy az olyan kapcsolatok, ahol teljes lenne a harmónia ott megtörik a varázs. Igaz, szép és jó, de a lélek problémamegoldásra lett kitalálva.
Viszont ahol olykor nagy gondok ütnek be vagy heves viták, azok a kapcsolatok tovább élnek. Ott a vita felpezsdíti a kapcsolatot és a békülés után ismét édes a másik csókja. Mert ilyen helyzetekben eltávolodnak a felek, és újra idegenek (félig-meddig) egymás számára).
A harmóniába fullad bele a kapcsolatotok.
Azt nem írtam, hogy több éve ismerem az illetőt, beszélőviszonyban is vagyunk :(
Talán igaza van az utolsónak abban, hogy akkor üt be ilyesmi, amikor egyébként csak szépen kellene élni és élvezni a boldogságot... mert nekünk is voltak hullámvölgyeink főleg anyagi téren és akkor nagyon összetartottunk, kitartottunk egymás mellett, amikor pedig ezen a vonalon helyreálltak a dolgok, akkor már csak meg kellett volna nyugodni és elfelejteni a sok rosszat, és élni a mindennapokat békességben és szeretetben. Ehelyett van ez.
Én ezért szoktam megcsalni a barátnőmet. Sose veszik el a varázs. És a feleségemet is meg fogom, pont emiatt.
Legalább lesz min rágódnia és nem ér rá fantáziálni más férfiről.
Ami veled tortenik egyszeruen kisertes.
Erosnek kell lenned ez a hazassagod probaja.
Gondolj arra a ferjed szeretted valamikor mindennel jobban.
Sok ilyen pillanat lessz meg az eletben de a huseg egy elhatarozas a fejedben szuletik meg.
Legy hatarozott fantazialj masik pasirol azzal semmi gond de legyen annnyira ertekes a hazassagod hogy alld ki a probat.
Szerintem nincs olyan házasság a világon, ahol soha nem áll fenn ez a helyzet. Hiszen az ember bármikor vonzódhat máshoz, sőt bármikor szerelembe is eshet.
Egy jó házasságnak viszont az az ismérve, hogy az ember fontosabbnak érzi, mint a fellángolást.
Hiszen tudod: még ha szerelmes is vagy, ez az érzés akkor is hamar elmúlik. Ennél fontosabb, ami a férjed és közted van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!