Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonítanátok jelentőséget...

Tulajdonítanátok jelentőséget ennek egy több éve tartó házasságban?

Figyelt kérdés

Már magam sem tudom,hogy mit gondoljak.

Szeretem a fèrjem,van egy kisfiunk is,de bizony kèt ève különös èrzèseket táplálok egy másik fèrfi iránt is.Eleinte fellángolásnak hittem,igyekeztem kizárni a gondolataimból,de most már nagyon frusztrál ès főleg bánt,hogy nem akar elmúlni minden igyekezetem ellenère sem!Nem tudom eldönteni,hogy ez mi is valójában:csupán vonzalom,fellángolás vagy esetleg szerelem?Sajnos pont úgy èrzem magam a közelèben,mint egy szerelmes tini :(

Nem tudom,hogy hova tegyem ezt az èrzèst,egyáltalán foglalkozzak-e vele olyan szinten,hogy ez már jelent valamit ès azèrt nem múlik el?

2013. ápr. 20. 07:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Észrevettem, hogy az olyan kapcsolatok, ahol teljes lenne a harmónia ott megtörik a varázs. Igaz, szép és jó, de a lélek problémamegoldásra lett kitalálva.

Viszont ahol olykor nagy gondok ütnek be vagy heves viták, azok a kapcsolatok tovább élnek. Ott a vita felpezsdíti a kapcsolatot és a békülés után ismét édes a másik csókja. Mert ilyen helyzetekben eltávolodnak a felek, és újra idegenek (félig-meddig) egymás számára).

A harmóniába fullad bele a kapcsolatotok.

2013. ápr. 20. 07:58
 12/17 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam, hogy több éve ismerem az illetőt, beszélőviszonyban is vagyunk :(

Talán igaza van az utolsónak abban, hogy akkor üt be ilyesmi, amikor egyébként csak szépen kellene élni és élvezni a boldogságot... mert nekünk is voltak hullámvölgyeink főleg anyagi téren és akkor nagyon összetartottunk, kitartottunk egymás mellett, amikor pedig ezen a vonalon helyreálltak a dolgok, akkor már csak meg kellett volna nyugodni és elfelejteni a sok rosszat, és élni a mindennapokat békességben és szeretetben. Ehelyett van ez.

2013. ápr. 20. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

Én ezért szoktam megcsalni a barátnőmet. Sose veszik el a varázs. És a feleségemet is meg fogom, pont emiatt.

Legalább lesz min rágódnia és nem ér rá fantáziálni más férfiről.

2013. ápr. 20. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak olyan kapcsolatba tud belépni egy harmadik fél, ami nem teljesen jó. Valami hiányzik neked (akár tőrödés, vagy romantika, vagy egy jó beszélgetés) és ezt vetíted ki arra a másik férfire. Hidd el, tudom miről beszélek. Ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a férjedet, csak valami nem oké. Ez figyelmeztető jel. Gondold át, hogy mi az ami, a másik férfiben vonz és próbáld ezt a férjeddel megbeszélni. Aztán azzal a másik férfivel zárd le véglegesen a kapcsolatodat. Mindenhogy és koncentrálj a férjedre! Márha az a cél, hogy megmentsd a házasságodat.
2013. ápr. 20. 09:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Ami veled tortenik egyszeruen kisertes.

Erosnek kell lenned ez a hazassagod probaja.

Gondolj arra a ferjed szeretted valamikor mindennel jobban.

Sok ilyen pillanat lessz meg az eletben de a huseg egy elhatarozas a fejedben szuletik meg.

Legy hatarozott fantazialj masik pasirol azzal semmi gond de legyen annnyira ertekes a hazassagod hogy alld ki a probat.

2013. ápr. 20. 09:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs olyan házasság a világon, ahol soha nem áll fenn ez a helyzet. Hiszen az ember bármikor vonzódhat máshoz, sőt bármikor szerelembe is eshet.

Egy jó házasságnak viszont az az ismérve, hogy az ember fontosabbnak érzi, mint a fellángolást.

Hiszen tudod: még ha szerelmes is vagy, ez az érzés akkor is hamar elmúlik. Ennél fontosabb, ami a férjed és közted van.

2013. ápr. 20. 10:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos az a baj hogy csak akkor tudnád meg biztosra ha kilépsz a házasságból de lehet akkor jössz rá hogy nem kellett volna. izgalmas az a másik újra átéled vele azt az első szerelmes időszakot stb. de lehet csak ennyiről van szó lehet hiányzik egy kis élet a házasságodból. én ezért nem ítéllek el szerintem van ilyen. próbálj meg a férjeddel több időt tölteni. mondjuk ha két éve tart már ez háát nem tudom mit mondjak... de tényleg nagyon tisztességes vagy ahogy előbb is írták más már félrelépett volna..
2013. ápr. 20. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!