Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ramón (fiú), Ramóna (lány)...

Ramón (fiú), Ramóna (lány) nevekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Nekem valamiért nagyon tetszenek, de szerintem ha a fiam Ramón lenne, akkor nem lenne Ramóna nevű lányom, vagy fordítva. Ami miatt kérdezem az az, hogy szerintem sokaknak egyből a romák ugranak be, és én nem vagyok az (mondjuk ott van Kiss Ramóna). De ezek a nevek nagyon tetszenek.

Nektek mi a véleményetek?

2013. ápr. 19. 22:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Ha ez itt véleménynyilvánítás, akkor miért kell lepontozni másokat?
2013. ápr. 19. 23:27
 22/37 anonim ***** válasza:
73%
Ramónát többet is ismerek, az olyan semleges. De fiúnak a Ramón nagyon nem tetszik.
2013. ápr. 19. 23:30
 23/37 anonim ***** válasza:
42%

Akármennyire is tetszik egy név, bizony gondolnod kell arra, hogy eléggé cigányos nevek, és főként a kisebbség által használtak. ennyire ne tolj ki velük inkább...

Szerintem lehetne Rómeó az ötödik XD

2013. ápr. 19. 23:38
 24/37 anonim ***** válasza:
26%
Ne sértődj meg, de nekem egyik sem tetszik. Ráadásul felesleges csúfolódásnak teheted ki a leendő gyerekeidet pusztán a nevük miatt. Ha tényleg ennyire tetszik, legfeljebb második névnek adnám a helyedben, vagy kereszt névnek, ha lesz keresztelés.
2013. ápr. 19. 23:50
 25/37 ramdux válasza:
60%
az érdekes hogy engem ramón -nak hívnak és nem vagyok cigány.. amúgy spanyol , germán eredetű név a ramón .
2013. ápr. 20. 00:21
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy Ramóna se cigány, akit ismerek.
2013. ápr. 20. 03:29
 27/37 mustafa33 ***** válasza:

Ramóna, te gyönyörű, te tünemény, Ramóna, te nap a szerelem egén....

http://www.youtube.com/watch?v=k182XP8FbZc

http"//www.youtube.com/watch?v=gqHNBdpJ_Y

2013. ápr. 20. 03:46
 28/37 A kérdező kommentje:

Nekem meg pont a Ramón tetszik jobban :D

Egy Ramónát ismerek, az is cigány.

Talán h nem Magyarországon élnék, nem lenne olyan gáz? :D Mert külföldön szeretnék élni, de amúgy még suliba járok.

2013. ápr. 20. 08:11
 29/37 anonim válasza:
100%

Először is, kérdésedre válaszolva: A Ramóna semleges, a Ramón egyébként tetszik, de Magyarországon nem adnám. (van spanyol ismerősöm, akit így hívnak, de az más kategória)

A Ramón egyébként, ha jól tudom spanyol név (ezért nevezi így sok kisebbségi a gyermekét így, mint, ahogy van Armando is stb. szappanoperákból)

2013. ápr. 20. 16:08
 30/37 anonim válasza:
53%
Ne hallgass rájuk! (aki azt mondja cigánynév) Ha neked ez tetszik nevezd el így! :)
2013. ápr. 22. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!