Ramón (fiú), Ramóna (lány) nevekről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nekem valamiért nagyon tetszenek, de szerintem ha a fiam Ramón lenne, akkor nem lenne Ramóna nevű lányom, vagy fordítva. Ami miatt kérdezem az az, hogy szerintem sokaknak egyből a romák ugranak be, és én nem vagyok az (mondjuk ott van Kiss Ramóna). De ezek a nevek nagyon tetszenek.
Nektek mi a véleményetek?
2013. ápr. 19. 22:35
11/37 anonim válasza:
1. Ramones!!!
2. Sztem is borzalmas nevek!
12/37 anonim válasza:
8-as, a következő fiú Rozalió lesz, a lány Rozalinda. :D
13/37 anonim válasza:
8-as vagyok. A szembe szomszédaink pont. Két szobás lakásban. Pont ma mondta a nő a boltban, hogy biztos hogy R betűs lesz a gyerek neve, de még nem tudják mi.
14/37 anonim válasza:
Akkor már inkább csak Rozália a Rozálió mellé.
Elvetemült szülők vannak...:D
15/37 anonim válasza:
Kérlek juttasd el a javaslatainkat hozzá :D
16/37 anonim válasza:
Rozália-Rozálió! :) Holnap meg is említem nekik, ha találkozok velük a lépcsőházban. Csak nehogy kapjak egy fülest..:)
17/37 anonim válasza:
:) csak nem...
Örülök ha tehettünk valamit a társadalomért. Aztán ha megvan a 6 gyerek akár a következő javaslatod lehetne az is, hogy keressen egy munkahelyet :)
18/37 anonim válasza:
Annyi szép név van...keress tovább!
19/37 anonim válasza:
Szörnyű nevek és vidéken minden harmadik ~20 körüli egyszerű falusi kislányt Ramónának hívnak (bőrszíntől függetlenül). Ramón viszont tényleg nagyon durván cigány név.
20/37 anonim válasza:
A Ramón azért nem, mert szegényt románnak csúfolnák, a Ramóna meg egy régi szappanopera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!