Ti mit tennétek ha? (nagyon fontos, részletek lent)
A párotok munkát kapna külföldön, hetente haza lehetne járni, nagyon rossz anyagi körülmények között vagytok DE! ott van egy 5 éves kislánya és egy 10 hónapos kisfia ? :/
Nagyon nehéz a helyzet! Tényleg, egy csepp forintjuk sincs , most itt a lehetőség de azért a gyerekek is! Mit tennétek , elvállalnátok vagy nem?!
Attól függ, mennyi időre tud hazajárni. A párom is így dolgozik, annyi van, hogy a hétvége akkor szigorúan a miénk! És minden este skype-olunk. Így nem olyan vészes.
Ha kell a pénz, akkor szerintem érdemes belevágni. Már csak a gyerekek miatt is. Ha a hétvégéket együtt tudják tölteni, akkor szerintem nem okoz túl nagy gondot.
Ez miért lenne gond? Te egyedül is eltudod látni a gyerekeket, a háztartást. Hétvégén pedig az apuka foglalkozhat a gyerekekkel is.
Az én férjem csak 4-5 hetente tud hazajönni, és 3 kis gyerekünk van. De ilyenkor a gyerekek állandóan vele akarnak lenni.
Valamit valamiért.
Figyelj ha a gyerekeidnek nem lesz mit enni az jobb lesz? Őszintén kérdezem. Ott ülsz majd és nézed ahogy bőg mert éhes? Hát, nem kérdé szerintem melyiket választanám...
Ha hetente csak egyszer tud hazajönni az is több a semminél. Hidd el.
Ha hetente haza lehetne járni, akkor nyugodtan vállalja el!
Később, mondjuk 1 év múlva, ha biztos a munkahely és elégedettek vele, akkor esetleg követhetné az egész család is. A gyerekeknek is jobb jövőjük lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!