Hogy mondjam el anyának, hogy már szexelek?
Édes anyám elég konzervatív jellem. Bár az utóbbi időben mintha kicsit megenyhült volna. Azt úgy gondolom annak köszönhetem, hogy közben betöltöttem a 16. életévemet. De még mindig nagyon félt. És ezt valahol meg is értem, hiszen gyedüli lánya vagyok neki... Már egy éve van egy barátom. Nagyon szimpatikus anyának is, apának is, szóval minden a legnagyobb rendben is van. Csakhogy ők még mindig abban a tudatban élnek, hogy mi csak sétálgatunk, néha egy-egy csók elcsattan és kész... Pedig hát... igen, hozzátartozik a szex is a kapcsolatunkhoz. De ha ez itthon kiderülne, biztos, hogy kitérnének a hitükből... Nálunk tabu téma a szex, még sose beszéltek róla velem, sőt mitöbb, ha véletlenül egy kicsit intimebb jelenet van a tévében, már akkor is csatornaváltás van.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak, hogy ne legyen az ilyesmi tabu téma nálunk, illetve hogyan lehet ilyet elmondani anyának, úgy, hogy ezt elfogadja, és ne tiltson....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!