Mit lehet tenni, ha a gyereket verik az iskolában?
Ki a felelős mindezért?Általános iskolás korú gyerekekről van szó, s tisztában vannak vele, hogy nem büntethetőek.
Más gyereket rá akarnak kényszeríteni, hogy lopjon nekik. Ha nem teszi meg a gyerek, akkor megverik!
A rendőrség mit tud tenni ilyenkor?
A teljes környezet a felelős. Vidd el onnan a gyereket, mert Te meg azért vagy felelős!
A rendőrség semmit nem tud tenni ÖNMAGÁBAN, van egy ún. citymanager nevű állás minden nyugati önkormányzatnál, nálunk az Államigazgatási Főiskolán végzettek bírják ezt a tudást, őket kéne felvenni ilyen helyi problémák megoldására, de én pl. állástalan vagyok evvel a tudással, mert Magyarországon nincsen ilyen poszt.
Testvéremről van szó. Sajnos én máshol lakom, s most tudtam meg.
Beszélni a szülőkkel. A gond az, hogy c*gányokról van szó. Szerinted mennyit lehet velük erről beszélni? Náluk ez a normál viselkedés.
Úgy tudom, hogy fel lettek jelentve, s ezért voltak kint a rendőrök az öcsémnél is.
Persze azok a r0hadékok megfenyegették többször is.
Ez hol van amúgy?
Kik fenyegettek meg kit?
Hány éves gyerekekről van szó?
Ha bennfektesek a bántalmazók (jól menő vállalkozó,vagy állami alkalmazottak gyerekei),-semmi nem fog történni,az agresszív gyerekek szülei meg téged fognak hibáztatni és hülyének nézni,hogy a gyereked miért nem védi meg magát!
Sajnos a keresztfiamat kis híján meg nyomorította egy ilyen "galeri",szorongásos beteg lett a gyerek,pedig szakemberhez került,meg másik iskolába,de míg a huza-vona ment,hogy a szülők meg akarták győzni az igazgatót,hogy tegyen az ügyben,a polgármestert,jegyzőt,bántalmazók szüleit stb addig majd hülyére verték szegény gyereket,mert ugye 4-másik ellen nehéz erősnek lenni.
Másik iskolába vinném rögtön,mert még ha "békén"-hagyják is,az emlék mindig ott lebeg a kisgyerek szeme előtt és nem jó szívvel jár oda ahol bántották. Nagyon komoly probléma ez és a bántalmazott gyereket semmibe nézi a társadalom,bármilyen tehetséges,okos,de ha szerény visszahúzódó és nem tudja megvédeni magát elfordulnak tőle,sajnos.
"Ez hol van amúgy?
Kik fenyegettek meg kit?
Hány éves gyerekekről van szó?"
Borsod megyében van. Az öcsémet(13 éves lesz idén) fenyegették meg. 13-14 éves c*gány gyerekek, hogy lopjon nekik. Mivel nem tette meg, már többször megverték.
Most a rendőrség nyomoz az ügyben,mert más szülők feljelentették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!