Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen ez a nő? Felcsinál...

Miért ilyen ez a nő? Felcsináltatta magát a haverommal, már 3 hónapos terhes és az apától teljesen elzárkózik, nem akar vele találkozni, úgy beszél vele, mint egy idegennel. Jól szituált nő.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 13:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ronda túlzás, unokatesóm is 30 feletti jólszituált nő beütött nála, hogy jaj ketyeg a biológiai óra, kapcsolata általában nincs, vagy nem jó, így mikor összejön valakivel újabban közli, hogy nincs védekezés, mert neki gyerek kell. MOST. Leszarja, hogy férfi lesz-e, neki már mindegy, csak valaki csináljon neki egy gyereket. Ezt nem én találtam ki, ő mondta el így. Lehet mások csak nem szólnak, de ebben semmi hihetetlen nincs, a nők két esetben képesek bármire. Ha gyereket akarnak és ha nem.
2013. ápr. 18. 13:51
 12/22 anonim ***** válasza:
64%
Te az egészből csak annyit tudsz, amennyit a lecsúszott haverod neked mondott. Az is lehet, hogy csak felcsinálta volna, vagy éppen csak szemmel csinálta, stb. Ha a nő azt mondja, hogy nem is ismeri a pasit, akkor ő akármit is mondhat
2013. ápr. 18. 14:02
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem kért volna tanácsot, ha nem mond el mindent, nem lányok vagyunk.
2013. ápr. 18. 14:06
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

de sajnálom a haverod tényleg..

védekezni kellett volna, a haverod egy szerencsétlen ökör.

a szex két emberen múlik, esetleg a nő megerőszakolta? vagy mi? :D szánalmas, kenheted a nőre, de a haverod volt a hülye.

nem kéne össze-vissza dugni mindenkivel.

2013. ápr. 18. 14:15
 15/22 A kérdező kommentje:
uccsó: Igaz, én is így gondolom. Behúzták a palit, megérdemli.
2013. ápr. 18. 14:17
 16/22 anonim ***** válasza:
8%
Jelentse fel a nőt a haverod, ha ő is 12 éves, mint te.
2013. ápr. 18. 14:20
 17/22 A kérdező kommentje:
Mit jelentsen fel? Nem értem.
2013. ápr. 18. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is a haverodnak vannak apai jogai, de azért lehet, hogy tényleg nem ő az apa.
2013. ápr. 18. 14:41
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Nézd meg a csak szex és màs semmi c. filmet, erről szól. Csak spermadonor kell, és mehet mindenki a dolgàra. Szegény gyerek:( nem lesz apja...az ilyen nő nem gondol arra, milyen rossz apa nélkül felnőni...
2013. ápr. 18. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha a barátod szeretné tartani a kapcsolatot a gyerekkel (és nekem a kérdésből ez jön le), akkor kénytelen lesz elmenni egy ügyvédhez, mert a nő úgy tűnik, simán csak sperma-donornak használta. Sajnálom a dolgot, ez nagyon randa viselkedés volt.
2013. ápr. 18. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!