Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tömik tele hülyeségekkel...

Miért tömik tele hülyeségekkel a nők egymás fejét? Hogy kezeljem az ilyet?

Figyelt kérdés

A feleségem újabban ilyen hülye megjegyzéseket tesz nekem, hogy nem hallja a zajt mikor felhív a munkahelyemen, meg hogy én kikapcsolom a telefont, minek túlórázok meg ilyenek. Eddig ezzel semmi baj volt, most valamelyik kedves barátnője célozgatott neki arra, hogy ezek "jelek" és beleültette a fülébe a bogarat.

Most is minden ugyanúgy van, mint azelőtt. Csak azóta neki minden hülyeség gyanús és jel.

Pontosan tudja, hogy szükség van rám, mert rengetegszer otthon vagyok és hívogatnak ez hogy van, meg az hogy van, meg nem tudják megcsinálni csak miután elmagyarázom, máskor meg muszáj ott maradnom a műszakomon felül, hogy a következőknél is simán menjenek a dolgok és csak utána megyek haza. Néha nekem is elegem van, de ezért kapok fizetést. Akármikor beállíthat hozzám a munkahelyre, ha eszébe jut valami, vagy csak kitalálja, hogy hoz nekem ennivalót, mit tudom én. Akkora zaj van a műhelyben, hogy úgy sem hallanék semmit, jó hogy ki megyek, ha telefonálok! Meg vannak benne olyan foltok, hogy nincs térerő. Van olyan, hogy megállok, aztán mikor arrébb megyek két métert jön az sms, hogy nem fogadott hívásom volt. Nem is azt mondja, mint mikor ki van kapcsolva, világosan meg lehet különböztetni a kettőt! Arról nem beszélve, ha túl óra helyett eljárok, akkor nem tudom, honnan jön haza a plusz pénz? Tudom, hogy nem magától találta ki, mert ismerem az a barátnőjét, sokszor poénkodik ilyeneken, néha hallottam mikor nálunk beszélgettek, hogy akár egy harmadikra is mondta, hogy hát nekem gyanús lenne a helyébe a férjem, meg neki minden gyanús, kicsit talán meg van keseredve.

De kezd az agyamra menni az egész. Még viccből is idegesít, ha ilyet mond, nemhogy komolyan! Mit mondjak neki, hogy megint olyan legyen mint régen és ne fárasszon ilyen képtelen baromságokkal, hogy nem hallja a zajt meg ilyenek?

2009. szept. 24. 13:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Hasonló gondokat megélt nőként azt tudom mondani neked, hogy itt a feleséged önbizalmával van a gond, nincs az a barátnő, aki képes lenne elbizonytalanítani egy magabiztos nőt. Ha meg baj van ezzel, akkor barátnő nélkül is elkezdődik.

Tanácsom - ne a vádakat cáfold. Ne is vegyél róluk tudomást (akármilyen nehéz is). Találd meg a módját annak, hogy a feleséged önbizalmát erősítsd - figyelem, beszélgetések, programok, bármi, amitől érzi, fontos neked, mint nő.

(OFF: Nekem személyesen nagyon sokat segített az a felismerés, hogy minél jobban vagyok féltékeny (mindegy okkal vagy anélkül), annál inkább rontom el a kapcsolatomat. Én magam. Mert a féltékenység nem serkent cselekvésre.)

34N

P.S. És nyugodtan vedd fel a telefont az üzemben és ordítsd, hogy: NEM HALLAK A ZAJTÓL!!! MINGYÁ KIMEGYEK!!!

2009. szept. 24. 13:48
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Sztem mutasd meg neki ezt a kérdést,és a NŐKTŐL kapott válaszokat.Talán kicsit helyre rázódik minden a fejében.
2009. szept. 24. 13:50
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

Az nem baj, ha nem vagy romantikus tipus, de ahoz hogy őszintén elmondd az érezlmeidet igazából neked kell feloldani a gátlásaidat. és lehet hogy épp ez a probléma, hogy semmit nem tud az érzelmeidről, mert nem mutatod ki neki úgy, ahogy ő azt megérti. Tudod mindenkinek más a szeretet-nyelve.

Lehet, ha erőt vennél magadon és elmondanád neki mit érzel, minden megváltozna benne!

Egy kapcsolatban nem csak jól kell éreznünk magukat, hanem tenni azért, hogy a másik is jól érezze magát benne!

27/N

2009. szept. 24. 13:53
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

"meglepnéd egy gyertyafényes vacsorával és egy szál rózsával"

Na akkor már biztosra venné,hogy megcsaltad. :D

2009. szept. 24. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Ha úgy érzed, szeretnéd valamivel meglepni, akkor olyat tegyél, amit régebben is csináltál, ne újíts, szerintem ilyen esetben az nem túl nyerő. És nem is mindig a gyertyafényes vacsorák a nyerők. Lehet, hogy elég egy kedves bók, vagy egy apró ajándék. Ha nagyon túlzásba viszed, akkor azt hiheti, hogy tényleg tettél valamit. Vagy egyszer-kétszer vegyél át tőle olyan házi munkákat, amelyeket ő szokott csinálni. Nem tudom, milyen vagy otthon, mennyire ő csinálja a dolgokat, de néha ez is segít.

Dicsérd, mondd neki többször, hogy szereted, lehet, hogy már ez elég. (Persze ne agyba-főbe, csak amikor úgy érzed, jólesik mondani neki valami kedveset.)

2009. szept. 24. 14:51
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

Ne lepd meg semmivel, mert akkor már tényleg azt mondja a barátnője, hogy tessék itt a bizonyíték, lelkifurdalása van!!

Csak mondd el neki ezt az egészet, így.,Meg AZelső választ. Kérd, h állítsa le abarátnőt!Ha nem siekerül, akkor te vond kérdőre ABARÁTNŐT, HA ÁRMASBAN VAGYTOK, ÉS MAGYARÁZD EL neki, ez neked milyen kellemetlen

2009. szept. 24. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Mert a női nem szeret beszélgetni,csacsogni,pletykázni,kombinálni-na és innen jönnek az okos kis gondolatok!
2009. szept. 24. 15:21
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Nő vagyok, de nagyon kitudnak akasztani az olyan nők, akik mindent bevesznek, és az olyanok, akik bogarat ültetnek más fülébe! Ne engedd, hogy a feleséged barátnője befolyásolja őt! Mondd meg neki, hogy nincs oka aggódni, és hogy szereted! De szerintem ne várd gyertyafényes vacsorával, mert azt fogja hinni, tényleg megcsaltad!

Sok sikert!

2009. szept. 24. 15:40
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

Legközelebbi alkalommal, amikor nálatok vendégeskedik a barátnő, nézz a szemébe és jelentsd ki határozottan (nem baj,ha ott a feleséged is, sőt!):

"Ha így folytatod a gyanúsítgatásomat, lehet, hogy miattad tönkremegy a házasságom, az eddigi jó kapcsolatom a feleségemmel."

Ennyi, kész, punktum, egy szóval se többet! Aztán, hogy erre mit mond a kedves barátnő, már mindegy is. Bele ne menj semmiféle vitába! Hallgasd meg az "én nem is"-t, aztán vonulj el méltósággal. Hidd el, győzni fogsz a nyíltságoddal.

2009. szept. 24. 16:30
 20/23 anonim ***** válasza:
78%
Most komolyan, nagyon aranyos vagy, hogy ezt ide leírod. Ezt mutasd meg a feleségednek, mert ezzel látja, hogy téged foglalkoztat a kettőtök kapcsolata és teszel a javítás érdekében. Szerintem kevés férfi tenné ezt meg. A férfiak nem mindig romantikusak, de ha azelőtt sem voltál az, akkor nem is szabad később sem elvárni. Ha azelőtt nem volt ilyen, mint most, akkor valóban biztos, hogy egy kedves barátnő áll a háttérben. Próbáld megmagyarázni a feleségednek, hogy ne a barátnőnek higyjen, aki talán nem is ismer téged, hanem neked, a férjének. Tényleg, komolyan nagyon lehet értékelni, hogy próbálsz tenni valamit! Nő vagyok.
2009. szept. 24. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!