Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha a 20...

Mit szólnátok hozzá, ha a 20 éves lányotok össze fiú barátja meleg lenne?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 15:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
92%

szerintem meleg pasikkal a legkirályabb vásárolni. Ők tuti őszintén megmondják mi áll jól meg mi nem:)

viccet félretéve: szerintem ezzel semmi baj nincs. Nekem is volt leszbikus barátnőm nő létemre, de soha nem tekintettem rá máshogy, mint más barátomra/barátnőmre és ő is tiszteletben tartotta azt, hogy engem hidegen hagynak a lányok. Szerintem ez sokkal jobb, hogy nem nézed le őket vagy valami, mint a többség.

2013. ápr. 16. 17:29
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen, így legalább biztos lehetsz benne, hogy hátsó szándék nélkül barátkoznak veled.
2013. ápr. 16. 18:21
 23/26 anonim ***** válasza:
84%

Mi a gond a homoszexuálisakkal? Ők is ugyanolyan emberek, csak épp egy picit különböznek (de ez a részlet kit érdekel?)

(Tudom, nyálas szöveg, de igaz! :) )

A legjobb barátom is meleg

21/l

2013. ápr. 16. 18:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy meleg sráccal sokkal jobban kijön egy lány, mint a heterokkal. Velük lehet szerintem csak igazi fiú-lány barátságot kialakítani, egy heteroval nem. Én nem szólnék semmi rosszat. Nekem az furább lenne, ha csak és kizárólag hetero fiúkkal venné körül magát.
2013. ápr. 16. 20:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barátom meleg,munkahelyen ismertem meg.Hatalmas szíve van,bármikor bármit meg tudok vele beszélni.A könyvek szeretete hozott minket össze:)

Először anyukám is furcsállta,de miután bemutattam neki már egy rossz szava sem volt.Lehet,hogy neked is ezt kellene tenned.De egyébként már felnőtt vagy,nyugodtan eleresztheted a füled mellett amit mond.

Szerencsére nyitott ember vagyok,így inkább azt kérném a lányomtól,hogy mutassa be nekem őt/őket,hiszen érdekelne,hogy a lányom kikkel barátkozik.Nem akadnék ki rajta.

2013. ápr. 17. 09:44
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

a legeslegjobb barátom egy homo srác. nála édesebb, értelmesebb, jobb szívű embert nem nagyon ismerek.

soha nem azzal kezdtem, hogy a fiúkat szereti, hanem h egy fantasztikus ember, a kezemet tűzbe tenném érte, mindig mindenben megértjük egymást. aki bármi miatt bántani meri, azt élve megnyúzom :)

anyám sem szólt be soha, sőt, nagyon szimpatikus volt neki a fiú, mondta ő is, h milyen értelmes, tisztelettudó gyerek. ja, és eddig kb az összes barátom véleménye ez volt. ha szóba hozták a másságát, akkor elintéztem azzal, h magánügye, ne firtassuk a dolgot, nem ez határozza meg h jó ember-e vagy sem.

2013. ápr. 17. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!