Mit szólnátok hozzá, ha a 20 éves lányotok össze fiú barátja meleg lenne?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 15:37
11/26 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem olyanokkal van körülvéve, akik két sör után meghúznák.
Egyébként barátnőmnek is van meleg barátja, futólag ismerem. Ritka értelmes csávó.
12/26 A kérdező kommentje:
Egyébként sok köze nincs hozzá, mert már nem velük élek, de mégis beleszól. Most nem tehetek róla, hogy "vonzom" őket:)
2013. ápr. 16. 16:01
13/26 anonim válasza:
"Anyukám úgy reagálta le, hogy "MIT RONTOTTAM EL?" " Én örülnék ha meleg barátja lenne mert addig se állít haza gyerekkel.
14/26 anonim válasza:
Ha téged ez zavar, akkor beszélgess el velük,ha meg nem akkor meg ne foglalkozz velük, ennyi.
15/26 A kérdező kommentje:
Jézusom mi történt itt : o
valami homofób társaság az összes komit lepontozta, de bezzeg hozzászólni nem tudtak..
2013. ápr. 16. 16:10
16/26 anonim válasza:
Nekem is van meleg barátom (plusz most már a párjára is így tekintek) 16-17 évesen derült ki, szüleim normálisan fogadták, ismerték kisiskolás kora óta. De egy másik barátunk (férfi) szülei el akarták tiltani a fiukat tőle. Nem tudom mitől féltek. Ennek 10 éve, a baráti köröm (6 ember) ugyan az mint 10 éves korom óta. Szüleim nem szóltak bele soha kivel barátkozok (persze ha drogosok vagy mit tudom én mik lettek volna akkor biztos)
17/26 anonim válasza:
Ez a mai napnak szóló lepontozás, minden kérdésben ez folyik. Valakik unatkoznak:)
18/26 anonim válasza:
Nem örülnék. Nem azért mert melegek, de azért átgondolnám, hogy 20 évesen nem tudsz hetero fiúkkal hetero kapcsolatot kialakítani. Miért?
Ezt komolyan kérdem.
19/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok barátkozó típus, kb antiszoc vagyok nagyobb társaságokban. Első meleg barátom, a legjobb barátom, és 3 év ismertség után vallotta be nekem. A többi meleg barátomat pedig egy énekesnő magyar fanclubjában találtam meg. Ők értenek meg engem, és én világéletemben melegpárti voltam. Ha megpróbáltam heterokkal barátkozni, akkor általában ők (vagy egy esetben én) többet akartak, viszont ebben az esetben ez a veszély nem áll fenn.
2013. ápr. 16. 17:01
20/26 A kérdező kommentje:
egyébként barátnőim is vannak!! velük is szoktam találkozni rendszeresen, csak hetero fiú barátom nincs.
2013. ápr. 16. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!