Szülők! Ti hogyan reagáltok arra, ha a gyereketek két rossz jegyet hoz haza?
Én semmiképp nem gyakorolnék rá nyomást, mert az a későbbi életében sokkal súlyosabb következményekkel járhat, mint az, hogy nem szín ötös tanulóként végezte az iskolát.
Laza maradnék, megkérdezném hogy mi történt, szüksége van e bárminemű segítségre hogy a jövőben jobban tudjon teljesíteni, vagy nincs gond, csak rossz passzban volt.
Mit-mit? Ha eddig csak jó jegyei voltak, nyilván nem azért kapott most rosszabbat, mert magasról tett a tanulásra. Lehet, hogy izgult, vagy nem volt elég ideje befejezni, vagy akármi.
Nem kell folyton stresszelni a gyereket a maximális elvárásokkal, mert azzal többet árt neki a szülő, mint amennyi haszna van. Értem én, szépen néz ki a bizonyítványban 14-ből 14 db ötös, de a jegyek nem minden esetben jelentik azt, hogy tényleg annyi valakinek a tudása.
Száz szónak is egy a vége: én ráhagynám, max megkérném, hogy javítsa ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!