Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti hogyan reagáltok...

Szülők! Ti hogyan reagáltok arra, ha a gyereketek két rossz jegyet hoz haza?

Figyelt kérdés
A lányom eddig az egyik tantárgyból 5-ösre állt, alig volt pár 4-ese, és ma kapott egyszerre egy 3-ast és egy 2-est. Ti mit csinálnátok?

2013. ápr. 16. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én semmiképp nem gyakorolnék rá nyomást, mert az a későbbi életében sokkal súlyosabb következményekkel járhat, mint az, hogy nem szín ötös tanulóként végezte az iskolát.

Laza maradnék, megkérdezném hogy mi történt, szüksége van e bárminemű segítségre hogy a jövőben jobban tudjon teljesíteni, vagy nincs gond, csak rossz passzban volt.

2013. ápr. 16. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit-mit? Ha eddig csak jó jegyei voltak, nyilván nem azért kapott most rosszabbat, mert magasról tett a tanulásra. Lehet, hogy izgult, vagy nem volt elég ideje befejezni, vagy akármi.

Nem kell folyton stresszelni a gyereket a maximális elvárásokkal, mert azzal többet árt neki a szülő, mint amennyi haszna van. Értem én, szépen néz ki a bizonyítványban 14-ből 14 db ötös, de a jegyek nem minden esetben jelentik azt, hogy tényleg annyi valakinek a tudása.

Száz szónak is egy a vége: én ráhagynám, max megkérném, hogy javítsa ki.

2013. ápr. 19. 12:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzátennék, hogy egy(/több) esetleges pofontól, vagy egyébtől változik valami? Mert szerintem nem. Akkor meg?
2013. ápr. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!