Terhesen elhagyott. Mit tehetnék?
Szerintem igazad volt, hogy neki nagyobb részt kell vállalni a költségekből, ha te nem tudsz tovább dolgozni a közös gyerek érdekében. Borzalmasan anyagias és szánalmas, hogy ezért a pár ezer forintért képes volt hátra hagyni azokat akiket elvileg szeret. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert a babának nem fog hiányozni. Ha teljesen apa nélkül nő fel, akkor nincs kit hiányolni. Furán hangzik, de aki árván nőtt fel, vagy csak nem kereste az egyik szülő kis korától kezdve az szerintem meg tud erősíteni engem. Én is apa nélkül nőttem fel és sosem hiányzott igazán, mert nagyon kevés emlékem van róla. Nincs egy konkrét személy, akit hiányolni tudnék, ezért nekem végig olyan természetes volt, hogy ketten vagyunk anyukámmal.
A pasi pereld be gyerektartásért, mert gondolom nem vet fel titeket a pénz és ez jár a babádnak. Ha előkerül és rendszeresen látogatni akarja a gyereket, akkor értelem szerűen segítsd, hogy jó viszony alakuljon ki köztük és közben keress egy férfit, aki valóban megbecsül.
Annyit tetsz, hogy bírósági úton követeled az apai jogaidat. Illetve nem mondasz le a gyerekről.
Vannak olyan nők, akiknek a férfi csak spermadonornak kell, mert csakis gyereket akarnak, maguknak. Sajnállak, úgy látszik, belefutottál egy ilyen önző nőbe. A gyerekedet ne hagyd, ő sem fog örülni annak, hogy egy önző anya birtokaként nő fel, aki az apjától minden sz&rt összehazudozik, csak hogy megtartsa magának őt örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!