Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljam le a helyzete...

Hogyan reagáljam le a helyzetet? Párom körül "legyeskedik" egy lány.

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt.

Neki van egy nagy baráti társasága, ilyen pasis bagázs, együtt járnak meccsre, főzni, stb. 4-5 lány is van köztük. 1-2 barátját ismerem, de magába a társaságba nem járok, nem az én világom és nem igénylem, ilyen egyszerű.

Azt tudni kell, az uram sokkal idősebb nálam, és annyira népszerű, hogy még az ország másik felében is ismerik (ezt azért írom le mert szerepe lesz a dolognak a történetben), szóval igencsak büszke vagyok rá, meg arra is, hogy már 3 éve problémamentesen vagyunk együtt (nem élünk együtt).

Az utóbbi 1 hónapban megjelent egy lány ebben a társaságban, aki "önjelölve" szeretne bekerülni a csapatba, ezért mindent meg is tesz. Bár senki nem ismeri, de ő lemegy a klubhelyiségbe, megy a meccsekre, és próbál erre-arra ráakaszkodni, mikor ki az aki hajlandó vele beszélgetni. Nah és az a lényeg, hogy nem tudni milyen okból, de az uramra különösen rávan cuppanva. Már a legelső találkozás után kinyomozta a telszámát, és bár csak a becenevét tudta, iwiwen azonnal megtalálta és be is jelölte ismerősnek.

SMS-eket ír neki, napközben, de olyan fantasztikusan lényeges információkat mint pl "megyek a suliba pedig semmi kedvem" és hasonlók... valamelyik nap meg felhívta az uram hogy mit csinálsz? Dolgozol? Párom mondta hogy igen, erre a lány: "Okés mindjárt ott vagyok" és lerakta a telót. Meg is jelent, két emberrel. Bemutatta őket a páromnak, majd elköszönt és elmentek :) Semmit nem mondott igazán, csak odament bemutatni a tesóját meg a sógorát, és kész, elköszöntek és elmentek. A párom meg csak pillákolt, hogy ez mi volt?

Olyannyira megy az uram után ez a lány, hogy mindenki észrevette a dolgot a társaságban, húzzák is a fejét vele hogy "na, jön már a pincsikutyád" meg lihegnek neki hogy bosszantsák, meg egyik barátja félre is hívta az uram hogy megkérdezze mégis mi ez, arra célozva, hogy én vagyok a barátnője, és miért van ez a lány állandóan a hátsójában, de mondta a párom hogy nem tudja lekoptatni sehogy sem és ő nem is csinál semmit, a lány megy utána.

A párom olyan ember, aki nem szeret senkit sem megbántani, ezért nyíltan nem tudja megmondani hogy "hagyj békén" viszont MILLIÓ célzást tesz rá, pl: múltkor meccsen a lány odament hozzá és elkezdett vele beszélgetni, erre az uram odaszólt egy haverjának hogy menjen csak oda, srác odament, uram bemutatta neki a lányt, kézfogás stb, erre a párom: Na, akkor beszélgessetek! És otthagyta őket. A srác persze mutogatott neki hogy így kicseszett vele (ő sem akart beszélgetni a lánnyal) és a lány is észrevette hogy nem igazán akar vele beszélgetni senki, mégis megy az uram után állandóan. Írja az sms-eket becsülettel meg nyal neki de borzasztóan.

Kiderült a lányról hogy arra a karra jár ahova én (egyidősek vagyunk) csak ő egy évvel felettem jár, és ismerem látásból.

Amúgy én ezen az egészen csak nevetek, ismerem a párom mint a tenyerem, olyanok vagyunk mint a borsó meg a héja, tehát megcsalásról, vagy a megcsalásnak a gondolatáról SEM eshet szó. Mindig volt 1-1 kósza fiatal csaj aki ment utána de végül mind lekopott, mert látták hogy nincs esélyük, meg hallották hogy nincs egyedül, és valahogy mind eltünedeztek. De ez a lány más, mert sokkal erőszakosabban nyomul, már az első pillanattól fogva.

Azt már leszűrtük az urammal: első sorban azért "mászik ráfele", mert kiakarja használni a párom hírnevét (sokan próbálkoznak közel kerülni hozzá, barátságot kialakítani érdekből) és azért mutatta be a tesóját meg a sógorát is, hogy ő tudjon rajolni vele, hogy ő ismeri az uram (még az ismeretlenek is tudják ki ő, újság, tévé, stb). Tehát elsősorban ezért megy utána. Másodsorban viszont biztos azért is, mert tetszik neki de nagyon. Az előbbi dolog miatt nem aggódok egy percig se, ilyen piti módon senki nem tudott még közel kerülni az uramhoz, de az utóbbi dolog miatt úgy érzem lehet hogy lekéne törni a szarvát a lánynak. Egy borzasztóan kíméletes dologra gondoltam, mint pl az orra előtt cuppanóst adni az uramnak, és ebből egyértelmű hogy lelehet koccolni tőle, és ugyanakkor nem hangzott el hangos szó, és senki nem érzi magát kellemetlenül (max. ő).

Vagy, ne is foglalkozzak vele, intézze el a párom ahogy akarja? Attól tartok, ha nem lépünk valamit, vagy a párom nem szól oda erélyesebben, vagy én nem teszek valamit, akkor nyeregben fogja érezni magát és mégjobban fog nyomulni.

Ne kíméljetek, ha úgy gondoljátok hogy hülyeséget beszélek, mondjátok meg kerek perec, elvégre azért jöttem ide hogy a kivülállók véleményét kérdezzem meg!

2009. szept. 23. 17:47
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Nah akkor ezt holnap délelőtt előadom a páromnak, és végleg megbeszéljük a dolgot :) én elhiszem hogy imponál neki, hát kinek ne imponálna, nekem is jól esik ha látom, hogy nem vagyok közömbös másnak.

19:38-as: úgy fején találtad a szöget el se hinnéd! :D ugyanis ő egy az egyben Úrnő-nek szólit engem :D

Nem tudom mi ezt így szoktuk meg "uram-úrnőm" :)

2009. szept. 23. 20:18
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
Akkor rendben, Úrnő:-)
2009. szept. 23. 20:19
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
Kicsoda-micsoda a te uracskád hogy ennyire népszerű? Valami sztár?
2009. szept. 23. 20:22
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem is tudom...nem a Te világod a párod világa,meg hisztizel,mert legyeskednek körülette(bár ugye "híres ember"mégis mit vártál?)

Azonkívül kósza fiatal csaj vagy Te is,ha még egyetemre jársz:-)Nem tudom,valahogy beképzeltnek tűnik ez a szöveg,nem tudom,mintha dicsekedni akarnál inkább,többet írtál a népszerű uradról,mint a "problémádról".

A koszorúslány duma éppen annyira hisztérikus,mint a "versenytárs"elött nyalni valakit.Meg ugye szansosz az is hogy az uracskád rendesen beijed,hogy még a végén komolyan gondolod...

Ha egy párkapcsolat veszélyben van,akkor kettőtöknek kell tenni valamit,a harmadik zrikálása csak az ellentétes dolgot váltja ki (itt az,hogy esetleg a párod azt veszi észre,hogy egy hisztérika vagy)

2009. szept. 23. 20:56
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak valami protekció kell neki.
2009. szept. 23. 20:56
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, szerintem ez a lány nagyon unatkozik és nagyon szeretne tartozni valahova, csak rosszul adja elő magát, de nagyon egyértelmű, hogy nincs alatta egy biztos talaj, ahol jól érezheti magát. Kellene neki egy társaság, nem hinném, hogy a párodat akarja lenyúlni, csak nincsenek barátai. Ez elég rossz érzés, kívülre mutatni a lazát, de a lelke mélyén ott az űr, amivel nem tud mit kezdeni. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, ha nekiestek, mert csak még jobban letaszítjátok az egyedüllétbe, ehhez meg nem tudom, van-e lelkiismeretetek (én nem tudnám megtenni), de talán össze lehetne szedni a NAGY haveri kört, és csak megtalálja a számítását, aztán akkor már visszább fog venni a most még zavaró dolgokból.
2009. szept. 23. 21:06
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a többiekkel abban, hogy ezt a pióca-csajt le kell koptatni...

Tényleg nagyon tapad!

Viszont azon is elgondolkodtam, hogy annak ellenére, hogy ti "3 éve együtt vagytok", mégis nem laktok együtt???...

Miért ne hihetné bárki, hogy a barátod független, hiszen végülis egyedül lakik, nincs törvényes felesége, te nem jársz abba a társaságba, ahova ő mindig jár...

Azért a barátod udvariasan is elmondhatná a csajnak, hogy

- felejtse el a telefonszámát, mert ő nem adta meg neki, léci többé ne zavarja sem hívással, sem SMS-kel!

- léci többé ne zavarja a munkahelyén, neki ott dolgoznia kell, nem ér rá magánügyeket intézni...

- egyáltalán : szálljon le róla, nincs különösebb közös témájuk, keressen magának más partnert üres óráira...

Ha a barátod nálad sokkal idősebb és népszerű ember, akkor tapasztaltnak kell lennie az ilyen "lekoptatásban"!

Ha tényleg fontos vagy neki, akkor az a legkevesebb, hogy ezt megtegye.

2009. szept. 23. 21:07
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

A párodnak meg kell tanulnia udvariasan, de határozottan lerázni az ilyen érdeklődőket. Ezt nagyon könnyű mondani, a hogyan nehezebb, hisz nála a híressége miatt nem hiányzik gondolom egy botrány, más a munkahelyén nem küldhet el a csudába egy legyeskedő ügyfelet, stb.

Ahogy írod, a társaság viszonylag zárt, tehát a többiekkel összefogva talán ki lehet utálni onnan, a telefonhívását, sms-eket, leveleket meg nem muszáj fogadni, ha már tényleg terhes már ez a párodnak.

(Pl. a társaságban rászállhat valaki haver, aki tuti nem jön be a csajnak.)

A másik lehetőségetek az lehet ebben a helyzetben, ha nincs "titok" a kapcsolatotokban, akkor a sulinál fusson össze "véletlenül" a csajjal a csoporttársai előtt, és mire beleélné magát a helyzetbe, te megjelensz, hogy akkor indulhattok-e haza.

Talán a saját ismerősei között leégetni hatásosabb, ha már ő se a kapcsolatotokat, se a munkahelyet, meg semmit nem tart tiszteletben.

2009. szept. 23. 21:19
 19/32 A kérdező kommentje:

"Azonkívül kósza fiatal csaj vagy Te is,ha még egyetemre jársz"

És ez most baj? Vagy nem értem hogy ezt miért említed?

"valahogy beképzeltnek tűnik ez a szöveg,nem tudom,mintha dicsekedni akarnál inkább"

Hidd el, bár nem ismersz, a beképzeltség, az önzőség, és az irigység azok a tulajdonságok, amikkel soha az életben nem rendelkeztem és nem is fogok soha. A párom népszerűségét pedig azért tartottam fontosnak megemlíteni, mert szerves része a történetnek, ezt a második felében ki is fejtettem az írásomban.

"Ha egy párkapcsolat veszélyben van,akkor kettőtöknek kell tenni valamit,a harmadik zrikálása csak az ellentétes dolgot váltja ki (itt az,hogy esetleg a párod azt veszi észre,hogy egy hisztérika vagy"

Miért vagyok hisztérika? :) Azért, mert nem estem neki sem a páromnak, sem a lánynak vicsorgó fogakkal és karmokkal? Mert minnél csöndesebben szeretném a dolgot megoldani én is, ahogy a párom is, hogy ne legyen egy hangos szó se és ne bántsuk a lányt semmiképpen? Ezért vagyok hisztérika? :) Érdekes elméleted van arról, hogy mit jelent a hisztérika! Valahogy nekem más fogalmam van róla!

2009. szept. 24. 00:05
 20/32 A kérdező kommentje:

"Kellene neki egy társaság"

Én úgy vettem észre hogy vannak neki barátai, mert a suliban is (így utólag visszagondolva) többször volt hogy elmentem mellette, vagy álltam mellette a liftnél, és mindig volt körülötte 3-4 lány vagy fiú akikkel nagyon jól elvolt, meg az iwiwes képei sem azt sugallják hogy nincsenek barátai.

2009. szept. 24. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!