Mit tegyek, mert a családom nem akarja elfogadni, hogy színesbőrü a barátom?
A négereknél meg szerencsére messze vannak a rokonok.
Szép,hogy kitartasz a párod mellett a családod ellenére.
Mivel mi Angliában élünk ,nekem semmi kifogásom nem lenne ha a fiam egyik nap egy fekete lánnyal jönne haza.itt teljesen természetes,hogy vannak ilyen emberek..otthon van 1 kedves ismerősöm aki szintén elfogadta,hogy a lánya férje bizony fekete.Az apja viszont hevesen tiltakozik,annyira,hogy nem is hajlandó erről beszélni.Ha kérdezik,hogy mi van a lányával,hogy él Angliában,csak annyit mond,hogy sokat dolgozik,és nincs senkije.(pedig férjes asszonyka)nemrég írta az ismerős,hogy boldog mert hamarosan nagymama lesz.A lány apját már most kiveri a víz,és kijelentette,hogy nem is akarja látnia néger gyereket..Sajnos ez ellen nem tud senki semmit tenni,ahogy te sem..Ha a szülők nem fogadják el,hogy a párod fekete,akkor ő lehet a világ legkedvesebb,legjobb emberre akkor sem lesz jó nekik...Egyet tehetsz.Szép csendben kivárod,hogy egyszer valamikor,csak megenyhülnek,és amikor úgy hallják,látják másoktól,hogy ez nem szégyen,sőt teljesen természetes dolog,akkor majd elfogadják ők is..
UI:nekünk van 1 nagyon kedves barátunk Glen aki Goai,és szép nagydarab fekete ember.Megkérdeztem tőle,hogy a néger kifejezés mennyire sértő nekik,mint fekete bőrű ember..Nagyon sértőnek tartják,és tanácsolta is ha lehet ne mondjuk,hogy néger,mert köztük vannak olyanok akik ezt a szót provokációnak tartják,szerinte nem jó ha ilyennel összekerül az ember..
Én is Angliában élek,és sok fekete kollégám van..Mivel ismerem őket,azt kell,hogy mondjam,nem sokban különböznek a cigányoktól! utálnak dolgozni,ha dolgoznak akkor is lomhán,lassan,és ha tehetik csak a legkönnyebb munkát fogják ki maguknak..Az önkormányzatnál tolonganak segélyekért,sőt amit le tudnak akasztani az államtól,azt ők pontosan tudják,hogy hol,és mennyit..Tényleg utálják a "néger"szót,ha mondod akkor te rasszista vagy,és képesek hatalmas vitát csinálni belőle.Ha egy munkahelyre nem veszik fel őket,már jön a szokásos szöveg."azért nem kellek mert fekete vagyok?"Ezért szinte kötelezően felvesznek szinte mindenhová minimum 1 feketét,még akkor is ha értéktelen munkaerő..Ismerik a jogaikat,és úgy tesznek mintha övék lenne az egész ország!!JA!!És mentsen meg az isten,hogy ne egy fekete költözzön a szomszéd lakásba,mert pár nap múlva azt veszed észre,hogy az egész pereputty ott lakik...
De ahogy a cigányok között is akad pár jó ember,úgy akad a feketék között is pár jó ember,de ők sem különbek,csak otthon Magyarországon nincsenek olyan sokan,hogy ezt is észrevegyük...de aki Angliában él vagy Franciaországban azok tudnának mesélni...le lehet pontozni de ez az igazság!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!