Mit vetettek a párotoknak éfordulóra?
Eddig mindig megleptük egymást vmivel, mivel ő nagy focirajongó és van is kedvenc csapata így bármit vehetek ami focis.
A párod nem rajong vmiért?
Egyébként okt 8-án lesz nekünk a 4.évforduló, úgy beszéltük meg,h nem veszünk semmit, inkább aznapra beszervezünk egy romantikus vacsit, és hétvégén pedig elutazunk vmerre:)
Mi sosem veszünk egymásnak semmit, mert tudjuk hogy ezek csak vacak tárgyak és nem jelentenek semmit. Inkább saját dolgokkal lepjük meg egymást, olyasmivel amiről rögtön látszik hogy nem csak azért vettem mert nem jutott más az eszembe, hanem olyan ami róla, esetleg rólunk szól.
Ha nálatok ez nem megy, akkor gondolkodj el hogy milyen ember is a párod, mire vágyik? Hiába kérdezed tőlünk, mi nem ismerjük.
szia!
Csavarhúzó készeletet, fázis-ceruzát, horgászbotot és némi kp-t , hogy téli gumit tudjon venni.
Nos akkor én kivétel vagyok, mi mindig veszünk ajándékot is. Rendkívül ajándékozós típusok vagyunk :)
Tőlem kapott már bögrét, amire rá van nyomtatva a fotónk :) most is abból teázik :) De kapott már pulcsit is, a kedvenc parfümét is, egy csomó csokit, sőt ezüst cuccokat is, mert nagyon szereti. Amit idén lövök el, ha össszejön, az egy album, benne képek kiskorunktól mostanáig, és egy kis szöveg mellé írva, olyan formában, hogy, "Húsz évvel ezelőtt"(és jön két kicsi gyerkőc kép), 'Tíz évvel ezelőtt", "Mielőtt megismerkedtünk", "Első randi", "Első évforduló", "Most" :) É emellé veszek egy profibb gyújtót, amibe belevésetek majd valamit.
Mi nem ünnepeljük ezt az alkalmat,sőt már a szül.,névnapot ajándék részét is elhagytuk,csak a torta maradt!Úgy is év közben az ember mindent megvesz magának/párjának,amire szüksége van!A megbeszélt ajándék meg nem meglepetés,a sokadik bugyi,óra is már uncsi...
Sztem a legjobb elmenni kettesben vacsorázni,1hétvégére messze a város zajától :)
Persze jól esik,mikor néha gondol rám 1szál virággal,sütivel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!