Besokalltam a családi helyzettől, de nincs hova mennem. Ti mit tennétek? 21/L
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 21:53
11/14 anonim válasza:
Bírd ki ezt a 2 évet, akármilyen nehéz. Jobb, ha elvégzed. Nem mindegy, hogy diploma nélkül mész mekibe minimálbérért gürizni, vagy 3-4-szer annyi kezdőfizetésért kezdesz el dolgozni. Addig esetleg tanulj még nyelvet, hogy könnyebben kimehess külföldre.
12/14 A kérdező kommentje:
a nyelvtanulás az megvan, mármint nyelvszakon vagyok :) úgy vagyok vele, hogy hátha másra nem lesz jó a diplomám, nyelvtudással kimegyek dolgozni külföldre, ott legalább jobban fizetnek a mekiért is.
sajnos az eszemmel tudom, hogy a mostani fizetésem nem is elég arra, hogy fenntartsam magam...csak nehéz, mert már úgy érzem megőrülök ez a helyzet sokáig így megy.
2013. ápr. 12. 22:50
13/14 anonim válasza:
esetleg hajts arra hogy ösztöndíjas legyél. ha kimagaslóan jó vagy, simán mehetsz albérletbe. bár lehet nem mindenhol az van mint nálunk, de én 4.1es átlagra 50ezret kapok, igaz sok a kreditem. az már kifutja bőven az albit.
14/14 anonim válasza:
Szerintem azzal törődj legkevésbé, hogy megsértődnek rád, ha lelépsz. Eltöltenéd az egész életedet így, ha így is, úgyis haragszanak rád? Jobb lesz neked nélkülük. Könnyebb lesz, ha elvégzed az egyetemet, dolgozni kezdesz, kimész külföldre, idővel találsz is valakit. Nagyon vigyázz magadra addig, legalább évek kellenek, hogy az ember ilyen szintű pszichés kimerültséget kiheverjen. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!