Anyagilag legolcsóbban hogy és mennyi pénzből lehet kihozni az esküvőt és a válást?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 18:56
1/11 anonim válasza:
Ja hogy így egyszerre szeretnéd letudni? :D
2/11 anonim válasza:
ez a kérdés eléggé úgy hangzik mintha házasodni akarsz majd egyből elválni...
3/11 anonim válasza:
Ne tart esküvöt és akkor válni se kell - igy a legolcsóbb
4/11 anonim válasza:
Süketkék!
Előbb elválik, aztán házasodik!!
Válás: 12000 Ft közös megegyezéssel, lehet kérvényezni mérséklést, ha úgy vagy.
Házasodni: ingyen lehet.
Ha akarsz, 2 ezüstgyűrű, virág, ebéd a két tanúval, új ing: Összesen: 50.000Ft Fotózás a barátokkal.
Ha a nagynénik megfőznek, ebből otthon 10 ember is megebédel.
5/11 anonim válasza:
Akkor meg nem esküvő és válás, hanem válás majd esküvő. Az első gondolatom az volt hogy egy elvi kérdés, eszembe sem jutott, hogy esetleg csak értelmetlenül van feltéve.
6/11 anonim válasza:
Csak az esküvő a fontosabb.
De az "és"-nek a magyarban nincs soroló szerepe. Úgy kéne írni "eskü majd válás"
7/11 anonim válasza:
De logikai sorrend azért a magyar nyelvben is létezik.:)
8/11 anonim válasza:
Az esküvö ingyen van. Bejelentkeztek és visztek két tanut. De vannak települések ahol kell érte fizetni. Pl nekünk 5000 volt az esküvö és 12000 a válás. Gondolom erre gondoltál. Nem a lakodalomra meg a ruhára meg ilyenekre, hanem a hivatalos részére.
9/11 anonim válasza:
19:37
Igazad van, de van ugye az érzelmi sorrend, amely nyelvtől függetlenül megelőzi a logikait.
Vagy pedig névházasság.
10/11 anonim válasza:
De én nem az Ő érzelmei szerint gondolkodom.:) Szóval nem kötözködés volt, csak a felvetésed előtt nekem teljesen mást jelentett a mondat. Automatikusan időrendileg értelmeztem, így feltételeztem csak egy elméleti kérdésről van szó, jó eséllyel merő unalomból (mert - pláne így ismeretlenül - senkiből nem nézem ki, hogy előre megtervezi mennyibe lesz Neki hozzámenni majd elválni valakitől:) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!