Mi a véleményetek arról az apáról, aki a fiának egy karton cigit vesz a névnapjára?
Szerintem nem "gáz". Én is dohányzom és sokszor szülinapra/névnapra virág, vagy csoki helyett egy doboz cigit kapok, mert külön azt kérek. Mondjuk mostanában nem állok fényesen anyagilag, úgyhogy én baomira örülnék egy karton ciginek (sokszor még egyetlen doboznak is :D).
Tudom, hogy mennyire káros és hasonlók, de úgy gondolom, ha valaki dohányos, az úgyis meg fogja magának venni a cigit, ha nem is egyszerre egy egész kartonnal, de dobozonként, úgyhogy hasznos ajándéknak tartom. Ezzel az erővel azt a kérdést is fel lehetne tenni, hogy ciki-e csokit, vagy virágot kapni névnapra, hiszen a csoki hízlal, a virág elhervad, szóval ezek is abba a kategóriába tartoznak, mint mondjuk a cigi, csak ezek ajándékozása ugye megszokott.
Amúgy meg ha az ünnepelt örült neki, akkor tökmindegy, mit adott neki az apja, a lényeg, hogy örömet szerzett vele.
L/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!