Csak a töltöttkáposzta jó felmelegítve? Bővebben lent.
Nagyon erősen emlékeztet arra a
"ha nincs ló jó a szamár is" esetre.
Kedvesem. A barátod amint szerelmes lesz egy lányba vagy valaki másnak csapná a szelet, úgy ott hagy hogy pislogni sem lesz időd..
" lehet azért jött össze velem,h ne legyen egyedül? lemondott a szerelemről? "
Sajnálom, de az irásod alapján naGyon igy tűnik a dölog.
Bocs hogy belekötök, de jobb címet te sem tudtál volna mi??
Én konkrétan töltött káposztára gondoltam....
Hülyeség együtt lennetek szerintem...
Én is voltam nemrég (kb. egy éve) ilyen helyzetben. Három hónap után azt mondta, hogy felszállt nála a rózsaszín köd, nem érez szerelmet, így hát szakítottunk. Én majd belepusztultam, de nem volt mit tennem. Két hét elteltével ő kezdeményezte a békülést, én meg belementem, mert szerettem. Gondolom, mondanom sem kell, hogy ezután sem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk, azt éreztem, amit te, hogy nem szeret eléggé. A kapcsolatunk az év végéig eltartott. Nagyon sokat szenvedtem mellette, magam sem tudom, hogy miért húztam olyan sokáig a szakítást. Természetesen próbáltam vele megbeszélni a dolgainkat, elmondtam, hogy mi bánt, hogy miért érzem magam rosszul, stb. Érdemi választ nem kaptam a kérdéseimre, csak azt, hogy ő ilyen. Szakítottunk, nekem elég gyorsan belépett valaki az életembe, akivel össze is jöttem. Persze akkor már megbánt mindent és békülne.
Szóval szerintem sem érdemes vele maradnod, ha bizonytalan vagy. Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen egyoldalú kapcsolatok nagyon méltatlanok és lelkileg kikészítik az embert, engem legalábbis kikészített. Bizonytalan voltam, elesett és állandóan szomorú. Hidd el, jobbat érdemelsz és amúgy is mindenki arra vágyik, hogy szerelemmel szeressék, szerintem ne érd be ennyivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!