Szerintetek nem korai egy 28 éves férfi szájából ezt hallani egy hónap után?
Elég gyanakvó típus vagyok,így nekem rögtön az jutna az eszembe,hogy át akar vágni a palánkon.
Ha összeköltöztök akkor sok minden kiderül róla,talán a szándékai is.Egy hónap nem nagy idő,igazán lakva ismerszik meg az ember,még szinte semmit sem láttatok a másikból.De azért légy óvatos,egy ilyen kijelentés után nem pont az öröm miatt ájulnék el.
nekem 2 hét után mondta ezt
akkor kiröhögtem h hülye vagy :DDDD
erre most : 2 éves a gyerek és házasok vagyunk
szal akár igaz is lehet amit mond :-)
A vőlegényem 29 volt, amikor összejöttünk, én 22. Nálunk is volt téma az első 1-2 hónapban, hogy mik lennének a hosszútávú terveink. És az 2.5 év után sem változott. Nekem/Nekünk csodás érzés, hogy az elejétől fogva egy cél irányába haladunk és jó nézni, hogy hogyan érjük el őket sorba. :)
Persze először nekem is meg kellett szokni, hogy ez már egy totál komoly kapcsolat, lassan tényleg családom lesz stb. De hamar megszoktam ezt és másképp el sem tudnám képzelni.
24N
nekem baromi gyanús lenne, nem tűnik valami őszinte dolognak. vagy annyira lúzer a fickó, h végre örül, h talált egy épkézláb nőt és megpróbálja megfogni. egyik sem leányálom, szóval ne dőlj be neki. könnyű lesz, ha nem vagy esküvőmániás. ha az vagy, akkor veszett fejsze...
anno, mikor a párommal összejöttünk sztem legbelül sejtettük, h a végén egy család leszünk, de egyikünk sem mondta ki. komolytalannak is hangzott volna.
szóval én vigyáznék ezzel a figurával.
Savanyú egy világ...vagy benne az emberek. El sem tudjátok képzelni, hogy valakit úgy megfog egy másik ember az első pillanattól, hogy rögtön tudja, hogy egy életre vele szeretne lenni?
Sajnálom azt, aki ennyire bizalmatlan.
"Inkább csalódjak, ha kell százszor, mint, hogy bizalmatlanul éljek a világban."
Kérdező, szerintem úgyis érzed, látod, hogy normális ember-e. Ha minden rendbe van vele, akkor nyugodtan hidd el, hogy egymásra találtatok. :)
24N
jaaaj, megérkezett a kis naiv, egyem meg :)
nem mondtam, h ő a baltás gyilkos, de kimondva az ilyesmi 1 hónap után elég sokkoló, még ha nő erről álmodik azóta, mióta meglátta a pasit. csak szép lassan, fokozatosan. sokkal nemesebb ezt tettekkel kimutatni, mint az arcába tolni a másiknak verbálisan. pláne ha a nő vevő az extraromantikus dolgokra. :)
én is éreztem anno a kezdetektől, h a párom velem tervezi az életét, még ha ezt csak 1 év után is mondta ki. ha azonnal megteszi, az egész komolytalanná, csöpögős nyáltengerré válik, és elront mindent. egy nőnek is jó érzés néha meghódítani a férfit, még akkor is, ha már rég a zsebében van a pasi, csak még nem is tud róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!