Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem korai egy 28...

Szerintetek nem korai egy 28 éves férfi szájából ezt hallani egy hónap után?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy velem akarja leélni az életét és tőlem szeretne gyermeket. Ugyanakkor valóban jól megvagyunk. Megakarjuk próbálni az együtt élést is. De ő erre azt mondta, hogy azzal sem lesz probléma.
2013. ápr. 10. 09:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

A ferjem egy het utan kijelentette engem bizony o elvesz mert en vagyok akit neki szant az elet pedig csak a kezem szorongatta semmi mas.

Igy is lett 3ev utan elvett felesegul ennek 25 eve.

Vannak aki azonnal latjak es erzik ezt.en orultem neki.

2013. ápr. 10. 09:55
 12/29 anonim ***** válasza:
44%
De. Korai. Ahhoz, hogy ez tényleg életre szóló legyen...rengeteg lemondás, áldozat, csiszolódás szükséges. A kérdés az, hogy képesek vagytok-e erre? De ezt 1 hónap után garantáltan nem lehet tudni!! Még sokszor évek múlva sem.......
2013. ápr. 10. 10:04
 13/29 anonim ***** válasza:

Nekem is komolytalannak tűnik, bár ehhez látni kellene a nonverbális kommunikációt is, miközben mondja. És ismerni a hátterét, volt-e már sok barátnője, milyen hosszú kapcsolatai voltak, családjában mennyire rendezettek a viszonyok, sok minden segíthet benne, hogy egy ilyen kijelentést megérts, miért mondja.

Alapvetően szerintem egy hónap ismeretség után ilyesmit kijelenteni még nagyon korai, remélem, hogy nem egy érzelmileg hullámzó egyénről van szó, mert akkor annyit is ér a szava, holnap után már mást mond, vagy 3 hónap múlva.

Meglátjátok. Ha összeköltöztök, biztosan sokkal jobban megismeritek egymást. Végülis már olyan korban van, hogy lehet, már nagyon koncentrál a családalapításra, és ezzel a célzattal keresett már párt is.

Sok sikert! :)

2013. ápr. 10. 10:28
 14/29 anonim ***** válasza:

Amúgy meg lehet azért őszinte ez is, csak ezt nem mondj ki az ember még ilyenkor.

A párommal már évek óta együtt vagyunk, hamarosan összeházasodunk. Amikor először megláttam, ha hiszitek, ha nem, nekem az a mondat ugrott be a fejembe, hogy "ő lesz a gyermekeim apja". Ezt nem mondtam el neki sokáig, talán akkor csak, miután megkérte a kezem. Szóval van ilyen, de ezeket a megérzéseket inkább azért kapjuk, hogy mi könnyebben tudjunk tájékozódni a világban, vagy jobban oda tudjunk figyelni dolgokra, és nem azért, hogy el is mondjuk a külvilágnak.

Ezért nekem furcsa, ha ennyi idő után így kerek perec ezt kimondta neked.

2013. ápr. 10. 10:32
 15/29 anonim ***** válasza:
30%

nemhiszem:) 27 évesen a párom már két nap után szeretett és egy honap alatt már házasságot tervezett:) és én is!:) bár ha ő nem mondja ki, akkor én sem sietem el:) igy most esküvő lesz nyáron!:) és boldogan élünk míg meg nem halunk!

24L

2013. ápr. 10. 10:34
 16/29 anonim ***** válasza:
Az emberek vàltoznak. Lehet, hogy pàr hònap mùlva ràjön, hogy màst akar, vagy ô vàltozik, vagy te. De persze az is lehet, hogy ti lesztek az örök szerelmesek. Ezt csak az idô mutathatja meg.
2013. ápr. 10. 11:35
 17/29 anonim ***** válasza:
24/l gratula!:) nàlunk is hasonlòképp volt, 3 hònap utàn az eljegyzést fontolgatta:) most, 1,5 év utàn Ô a férjem:)
2013. ápr. 10. 11:37
 18/29 anonim ***** válasza:

ha egy pasi nősülni akar, akkor elveszi, akivel akkor van, a női magazinok szerint :)

De, korai, de ha jól megvagytok, akkor mit akarsz még? Mi alig egy év után házasodtunk, férjem korán megkérte a kezem, ő volt, aki sietett inkább. Nekünk nem volt próba együttélés, sokan csodálkoztak is ezen. 6 éve vagyunk házasok, nekünk bejött a dolog. Sokszor a 10 éve együtt élők is szétmennek, máskor meg a korán házasodók maradnak együtt, erre se szabály, se garancia...

2013. ápr. 10. 12:57
 19/29 anonim ***** válasza:

:) ...Nem tudom, miért kéne rányomni a "korai" bélyeget egy mondatra a megadott tényezők alapján. Az élet nem sémák és rugalmatlan szabályok alapján épül fel. Nincs két egyforma 28 éves ember, nincs két egyforma 1 hónapos kapcsolat.

Azt sem tudjuk, hogy meddig és milyen mélységig ismerkedtetek meg, mielőtt járni kezdtetek.

Annyi oka lehet annak, hogy ezt mondja, lehet, hogy a biológiai órája kezdett el ketyegni, lehet, hogy minden csajának ezt mondta, lehet, hogy tényleg látja bennetek a komoly kapcsolat lehetőségét. Mindebből én csak rád vonatkozólag tudok - szintén homályos - következtetést levonni: szerintem te még nem igazán érzel így vele kapcsolatban, és a dolog megrémisztett.

2013. ápr. 10. 13:10
 20/29 anonim ***** válasza:
A férjem anno 17 évesen mondta ezt, úgy, hogy kb össze sem jöttünk még. Idén 5 éve vagyunk házasok, első bab itt csücsül a pocakban :)
2013. ápr. 10. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!