Anyam iszik, es nem birom egyedul mit tehetnek?
Ma este nagon beduhult es bebeszelte maganak h o senkinek se kell,itthon mindenki elvesz tole mindent.... Mar nem birom! Apam nem tud mit kezdeni az egesszel igyis rosszul allunk anyagilag, es anyam felek annyira betud egyszer reszegulni h megoli magat, vagy mast. Ma el akartr menni,eltettem a kulcsokat h ne mehessen ki az ajton, es ott olelgettem es addig sirtam meg beszeltem, mig kicsit eszhez tert, de e mlitette elotte h ha nem mehet ajton mashol megy ki, na had ne gondoljak bele hogy honnan akar leiugorni... A batyamse tud mit kezdeni, sokszor kiabal anyammal, 23 eves, de nem dolgozik mwert nem veszik fel (ertelmi fogyatekos, alig erti a dolgokat) apamnak el kell mennie hamarost, nem tud itt megelni, es nemis magyar, egyedul maradok aki segithetne anyan, de ez nem fog menni, s a munkajaba is felek elengedni. Nem tudom mit tehetnek, plane akkor ha meg ki is rugjak, en semmit se tehetek ugy erzem, hisz meg csak altalanos iskolas diak vagyok.
13/L
A szívem vérzik érted!
Néhány javaslatom van, de nem sokra mész majd vele.
Van gyógyszer az alkoholizmusra, apukáddal menjetek el a háziorvoshoz, írja fel az orvos ezt a gyógyszert és adjátok be anyukádnak. Meg fog undorodni az italtól!!!
Neked azt tudom ajánlani, tanulj valamilyen szakmát 14 éves korodtól és minél előbb dolgozz. Próbálj valahogyan idősebb férfi társra szert tenni, hogy minél előbb saját társad legyen.
Nem értem, hogy apukád miért hagy itt téged? Nem mehetnél vele? Nincs rokonod nagyszülő,aki segíthetne legalább neked? Az értelmi fogyatékosoknak is vannak támogató szervezeteik, az egyik rokonom autista és havi 80 eft-ért tömi a párnákat tollal meg seprűt készít. Mindenképpen szóljál apukádnak, hogy keressetek a fogyatékos testvérednek munkát!!!
8-nál a pont.
12 Idősebb férfi társra? Na ne viccelj. Ugye nem felnőttre gondoltál?
Valahogy rá kéne venni apukádat, hogy maradjon veletek, bár ez úgy érzem, szinte lehetetlen vállalkozás. No comment. Nagyszülők nincsenek?
ma 09:18-as: egyrészt hiába okoskodsz, a hit nem ér semmit, ha a kérdezö anyja öngyilkos lesz alkoholmámorban, meg egyébként is,ettöl legfeljebb ö is meghülyül.
Ezen kivül egy 13!!!! éves lánynak AZT mondani, hogy keressen egy idösebb férfit, már magában is minösíti az értelmi szintedet.
Eszmeletlenul tisztellek teged, te mar evek ota felnottel! Sajnos mi innen,akarmennyire is szeretnenk, segiteni nem tudunk, maximum tamogatni, bar az is nagyon sokat jelent. Rajottem, hogy a problemaimon orakig lehetne nevetni, a tiedhez kepest. Sokkal tobbet eltel at, mint a legtobb felnott egesz eletben, s igen a gondok embert nevelnek belolunk...
Viszont ne feledd,minden minden csak teged erosit, s teged valtoztat meg jobb,meg erosebb emberreæ. Bizunk benne, Isten meghallgat, s legalabb egy igazi baratra szert tudsz tenni. Simogasd es olelgesd anyukadat, s mikor jozan, mondd neki, mennyire faj hogy ezt csinalja, es kerd hogy ne hagyjon egyedul, igy is rengeteg rengeteg gondod van. Javasolgasd neki a terapiakat, s mondd, hogy elkisered, mindre! Ez sokat segithet.
Nekem is irj nyugodtan, ha barmiben tudlak, segitelek.
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!