Együtt voltam egy férfival 8 hónapig, amikor kiderült, hogy van barátnője, én csak "pótlék" vagyok :- (. Szerintetek mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Persze szakítottam vele, de szeretném ha ez a nő megtudná, kivel is jár együtt. Tudom, hogy butaság a bosszú, de úgy érzem csak akkor tudnék megnyugodni.2013. ápr. 9. 09:56
11/16 anonim válasza:
Én a feleség/barátnő helyében szeretnék tudni róla, ha a párom félred.g.
Más kérdés, hogy ha 8 hónapig volt veled, akkor talán tudja, vagy legalábbis sejti.
12/16 anonim válasza:
Hát már miért lenne tetű?Aki tetű az a pasi.A másik nőnek is joga van megtudni milyen görényre áldozza legszebb éveit.
13/16 anonim válasza:
Igen, mondd el neki. Megérdemli a másik nő is, hogy tudja az igazságot, mert ugyanúgy átveri őt, ahogyan téged.
14/16 anonim válasza:
A lepontozott vagyok. Teljesen àtéreztem, mit érezhet a feleség, iszonyatos lehetett neki olvasni a soraimat, de örülök, hogy megtettem, joga van boldogan élni!
15/16 anonim válasza:
Igen, akkor tetû lennék, ha nem szakítottam volna, és el akartam volna marni a pasit. De eszemben sem volt. Utòlag még hàlàsabb vagyok, mert az utàna következô ember most a férjem:)
16/16 anonim válasza:
Én két hónapig voltam az a bizonyos második. Semmit sem sejtettem az egészből. Konkrétan a pasi elkezdett nekem udvarolni, összejöttünk, bemutatott a családjának, elég sokat voltunk együtt, és mikor épp nem tudtunk találkozni, akkor azt mondta azért nem mert pl. a haverjaival találkozik, vagy pihen, amit megértettem, hisz kell neki ennyi szabadság. Közben családi ebédeken vettem nála részt majd egyszercsak kibukott a dolog hogy mellettem van egy 2 éves kapcsolata... ledöbbentem, és a szülei is, mivel a szüleinek azt mondta h azzal a csajjal már régen vége, és a szülők is engem hittek az egyetlen kapcsolatának. Mellettem a barátnőjéhez járkált amikor épp nekem azt hazudta hogy a barátaival van vagy pihen akkor a kiscsajjal volt. Mondanom sem kell, mihelyst ezt megtudtam óriásit csalódtam, és azonnal kidobtam. Nem vagyok az a naiv típusú lány, és higyjétek el baromi jól megtudják játszani a férfiak a szentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!