Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság, hogy mindig nálunk...

Bunkóság, hogy mindig nálunk alszunk?

Figyelt kérdés

A barátommal minden hétvégén min egyszer együtt alszunk, mindig nálam.

Hiába mondom a szüleimnek, hogy miattam nem megyünk hozzá aludni, szerintük a barátom bunkó, hogy mindig itt alszunk.

Különben nem bírok ki 1 napot sem az állataim nélkül, ezért nem alszok szinte sose nála.

Mit gondoltok?

2013. ápr. 5. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Hogyha őket zavarja bunkóság. Persze nem arról beszélek hogy egyáltalán ne aludjon ott, ha azt megtiltanák ,velük lenne a baj , de hogy ne minden hétvégén az oké.

Nem feltétlenül kell ezt mindenáron megérteni , úgy értem én se annyira értem , hogy miért zavarja őket , de a lényeg hogy zavarja és el kell fogadnod ezt , hisz együtt éltek még, és gondolom ők tartanak el , mert ha nem így lenne az egész más kérdés.

Miért nem kérdezed meg őket hogy pontosan mi zavarja őket a minden hétvégében?

2013. ápr. 5. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Minden hétvégén ott a barátod, biztos zavarja őket. Nem mindenki annyira vendégszerető, hogy nem feszélyezi az idegen.
2013. ápr. 5. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

De a barátodat nem zavarja? Hogy nem bírsz miatta pár órát ki az állataid nélkül?

Meg szerintem nem túl egészséges minden héten ugyanaz a forgatókönyv. De te tudod... 25N

2013. ápr. 5. 16:59
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Az már csak hiszti, hogy nem bírsz ki egy napot az állataid nélkül és ők is kibírják nélküled. Kérj meg valakit a családból, hogy nézzen rájuk este, lássa el őket, ha kell, adjon nekik enni, inni, stb.

Nem vagy már kisbaba.

A szüleidhez nem áll olyan közel a barátod, mint hozzád, feszélyezheti őket, hogy minden hétvégén nálatok alszik.

Néha hagyjatok nekik egy kis teret és aludjatok a barátodnál. Cserébe ők vigyázzanak az állataidra.

2013. ápr. 5. 17:15
 15/15 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ez semmi gondot nem jelent. Neked így jó, otthon vagy, kárt nem tesz benned, nem esik bajod útközben, Ha a végén meg nem jön össze a dolog, volt egy kellemes szolgáltatásod, azt fel is út, meg le is.
2013. ápr. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!