Bunkóság, hogy mindig nálunk alszunk?
A barátommal minden hétvégén min egyszer együtt alszunk, mindig nálam.
Hiába mondom a szüleimnek, hogy miattam nem megyünk hozzá aludni, szerintük a barátom bunkó, hogy mindig itt alszunk.
Különben nem bírok ki 1 napot sem az állataim nélkül, ezért nem alszok szinte sose nála.
Mit gondoltok?
Hogyha őket zavarja bunkóság. Persze nem arról beszélek hogy egyáltalán ne aludjon ott, ha azt megtiltanák ,velük lenne a baj , de hogy ne minden hétvégén az oké.
Nem feltétlenül kell ezt mindenáron megérteni , úgy értem én se annyira értem , hogy miért zavarja őket , de a lényeg hogy zavarja és el kell fogadnod ezt , hisz együtt éltek még, és gondolom ők tartanak el , mert ha nem így lenne az egész más kérdés.
Miért nem kérdezed meg őket hogy pontosan mi zavarja őket a minden hétvégében?
De a barátodat nem zavarja? Hogy nem bírsz miatta pár órát ki az állataid nélkül?
Meg szerintem nem túl egészséges minden héten ugyanaz a forgatókönyv. De te tudod... 25N
Az már csak hiszti, hogy nem bírsz ki egy napot az állataid nélkül és ők is kibírják nélküled. Kérj meg valakit a családból, hogy nézzen rájuk este, lássa el őket, ha kell, adjon nekik enni, inni, stb.
Nem vagy már kisbaba.
A szüleidhez nem áll olyan közel a barátod, mint hozzád, feszélyezheti őket, hogy minden hétvégén nálatok alszik.
Néha hagyjatok nekik egy kis teret és aludjatok a barátodnál. Cserébe ők vigyázzanak az állataidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!