Apám ver mit tudok vele csinálni?
néhányan nem tudják elképzelni kedves kérdezőn hogy milyen az élet ilyen apával
én nagyon sajnálom hogy ilyen embernek gyereke születek és rajta éli ki azt a sok negativenergiát(beteg emberek az ilyenek)
én személy szerint szeretem édesapám de ő a világ egyik legagresszivebb embere a terrorja szétbaszta az életem
az orvosom megállapitotta hogy BORDERLINE SZEMÉLYISÉGZAVAROM van ez 99%-ban az apám hibája
remélem te nem szenvedsz majd úgy mintén
sok kitartást
2 Örülök, hogy legalább neked nem volt ilyen gyerekkorod, így persze, hogy nem tudod átérezni és kamunak hiszed. De amúgy igazad van.
Gyerekkoromban engem is vert apám. Ezzel nem lehet mit csinálni, addig fog verni, amég fölénybe nem kerülsz valamilyen szinten. Nekem is volt olyan, hogy kékre verte a fejem, amikor anyám nem volt otthon, de anyám közölte, hogy nem hisz nekem. Ennyit erről. Az is beteg, aki egy ilyen "emberhez" hozzámegy feleségül. Kérj valamilyen felnőttől segítséget, vagy nagyszülőktől, vagy más rokonoktól, a lényeg, hogy mindenkinek beszélj erről és ne tagadd le. Nincs mit szégyellned, ez inkább apád szegénységi bizonyítványa. Ha ezt mások megtudják, hogy mit csinál veled, nagyon le fogják nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!