Miért jó füvezni srácoknak?
Figyelt kérdés
Miért füves cigit szívni? Bátyámnál megint láttam füvet! Mit tegyek? hova forduljak? anyukámhoz félek! Sírok miatta!2013. ápr. 4. 15:14
21/27 anonim válasza:
Milyen drog??!! kábítószer esetleg!!
22/27 anonim válasza:
Az alkohol, a cigaretta, és a kávé ugyan úgy kábítószer!! És ide sorolható a cannabist is!!! A drog azért már teljesen más tészta!!!!!!!!!!!
23/27 anonim válasza:
mint minden kábítószert, ezt is lehet mértékkel fogyasztani. ahogy az alkoholt, a dohányt és a kávét.
a legnagyobb bajt abban látom, h már 16 évesek úgy nyomják a mariskát, h másról sem szól az életük. ehhez is fel kell nőni.
személy szerint nekem nincs bajom azzal, ha valaki él ezekkel a szerekkel, de ha lecsúszik tőle, és teljesen a rabjává válik akkor nem kérek a társaságából.
24/27 pcgamer20356 válasza:
Amúgy a füvet nem nevezném drognak... Ja és amúgy ha havonta-kéthavonta füvezel 1x, akkor bőven semmi bajod nem lehet..
25/27 anonim válasza:
A kapudrog-elmelet kb a 90-es evek eleje korul megdolt, attol, mert valaki fuvezik, egyaltalan nem biztos, hogy valaha is ki fog probalni mas drogot. Vannak emberek, akik kivancsiak a tudatmodositasra -az egyetlen faj vagyunk a vilagon, akik ezt mindenfele modokon megtehetik, kar lenne nem elni a lehetoseggel xD-, meg vannak akik nem, szerintem ebbe kar ennyi mindent belegondolni
26/27 anonim válasza:
"Miért jó füvezni srácoknak?" - főleg azért, mert illegális... így az ember úgy érezheti közben, hogy jól beint a 6alomnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!