Nem szeretnék füvezni, csak kíváncsi vagyok mégis milyen?
Én nem próbáltam, ellenben engem is érdekel(t) a hatása...
Azóta nem érdekel, hogy ismerősöm ismerőse elszívott egy ilyen cigit és megállt a szíve. Csak úgy, beleszívott néhány slukkot és annyi. :S Van egy kis százalék, akiknek a szervezete rosszul reagál az ilyen drogokra. Akár végzetes is lehet...
Úgy vagyok vele, én nem kockáztatok. Mi van ha én vagyok az, aki rosszul reagálna a fűre? Annyit nem ér!
Inkább iszom! :D :D
Nem akarlak lebeszélni, meg látom te sem szeretnéd kipróbálni, csak gondoltam megírom ezt.
Igen...vannak ilyen esetek. Nem játék, az biztos. Csak az mondja hogy "biztonságos, semmi bajod nem lesz tőle, olyan mint a cigi", aki rendszeresen használja és rá akar venni hogy te is szívjál. - Mert neki semmi baja nem lett tőle. (Vidám, laza lesz utána, de az nem jelenti azt hogy neked is ilyen lesz!)
Vannak, akiknél épp az ellenkező hatást éri el, félelem, depresszió, levertség, fáradtság, és legrosszabb esetben halál.
Azért fura hogy mindenkinek az ismerősének az ismerősével történt valami...
Vidám leszel tőle, mindent viccesnek találsz, meglátsz egy pókot a falon és röhögsz rajta hogy milyen vicces. A szád kiszárad éhes leszel, eszel, majdkövetkezmények nélkül elmúlik a hatása.
Fizikailag nem szoksz rá, viszont ha vannak komoly problémáid az életben egy szál után is menekvést fogsz benne látni és rászoksz lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!