Megcsalt a házastársam. Hogyan tovább?
Tudtam, hogy egy igeje boldogtalan mellettem. Mostanában folyton hajtok a melóhelyemen, itthon nem akartam rájuk borítani az idegemet, ezért elzárkóztam tőle és a gyerektől. Azt hittem, majd ha kijön belőlem a feszkó, megoldjuk.
Véletlenül tudtam meg, hogy egy több mint hónapja szeretőt tart. Nem tudom mi legyen.
Első lendületből válni akartam, de most már nagyon kavarognak bennem a dolgok.
Tudom hogy benne is.
Már ott tart, hogy választania kell köztem és a szeretője közt és ami a legrosszab, hogy szereti azt a másikat.
Osztom #10 véleményét. Teljesen igaza van.
Üljetek le és beszéljétek meg. Mindketten hibáztatok, nem is kicsit, mégis olyan a helyzet, amit még meg lehet oldani, ha ti is azt akarjátok.
Lehet, csak fellángolás a feleséged részéről az a másik. Vagy visszaigazolás, őt is lehet szeretni, hiszen Te elhanyagoltad. üljetek le, indulatok, egymás hibáztatása nélkül próbáljátok megbeszélni.
Mentsétek meg a házasságotokat, hiszem, hogy még menthető.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Sajnos nem úgy sikerült a beszélgetés, ahogy terveztem...
Annyit mondott, hogy mire hazaér, már ne legyek itt.
Elborult az agyam és mondtam olyasmit, amit nagyon megbántam.
Nejed álláspontja még nem olvastam el.
De fél éve zűr után félre lépet?
Elolvastam.
Megérthető amit tett.
Ott még a nejed azt írja, hogy veled szeretne boldogan élni.
Ha ezért elváltok akkor lököttek vagytok.
Szedjétek össze magatokat, mindkettőtöket rettentő sok sérelem ért. Felejtsétek el magatokat (itt te figyeltél magadra :"ezért elzárkóztam tőle és a gyerektől. Azt hittem, majd ha kijön belőlem a feszkó, megoldjuk" itt meg a párod: házasságunkért csakis én teszek, én kötöm a komromisszumokat felé) és kezdjetek el párként gondolkodni. Ha elkezdtek a kapcsolatra figyelni akkor működni is fog.
Hibáztatok, de ezeket az "élményeket" használjátok fel. Legyen tapasztalat és okuljatok belőle, hogy máskor ügyesebben oldjátok meg a problémákat.
Ja és ez az egész nem csak rólatok szól, hanem a lányotokról is.
Sajnálom. Olvastam a feleséged kérdését, válaszokat.
Jobb lesz Neked nélküle. Akit szeretünk, szerettünk, azt nem alázzuk meg. Mert a múltunk része, gyerekünk apja.
Minden jót Neked!
"Akit szeretünk, szerettünk, azt nem alázzuk meg."
Mennyire megalázó lehetett könyörögni a férjnek a kapcsolat javításáért? Mennyire legetett az az ominósus hétvége megalázó a nejnek, amit kapcsolatépítésre és közös élmények szerzésére szánt?
Mennyire lehet az megalázó, hogyha valamit szóvá tesz rárontanak? HOgy a saját otthonában azon kell gondolkoznia, mit is mondjon, nehogy a férje vitatkozni kezdjen?
Azt kell, hogy mondjam, tipikus a történet, de egyáltalán nem fekete-fehér, mert az élet sem az.
A ti döntésetek, hogy megoldjátok-e gondokat, vagy pedig hagyjátok élni egymást.
Ne menj el a lakásból, de különalvásra számíts!
De eléggé undorító, hogy csak akkor veszed észre, mennyire szar férj voltál, mikor a nejed már máshoz kezd ragaszkodni.
Hát így változik a helyzet!!
Én sem maradnék veled, tudom az ember azzal veszekszik a legtöbbet akit szeret de ez így már gáz.....senki sem lehet ilyen bunkó a másikkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!