Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mit tegyek?

Ebben a helyzetben mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most úgy vagyok, hogy 9.-es vagyok most kezdtem gépész szakon ami érettségit ad ez arról szól, hogy a 4 év alatt kapunk egy ALAP képzést. A lényeg. hogy nem tetszik...és két lehetőségem van:

Vagy elmegyek e.ü-be az azért tetszene mert szeretem az anatómiát stb...

Vagy elmennék a rendőrtisztibe és az lenne számomra a legjobb, DE nincs hely és akkor szerintetek kockáztassak, hogy maradok gépészeten és vagy félévkor vagy évvégén átmenni rendészetre vagy ha ez nem jön össze újra kezdeni ott az elsőt...

SAJNOS CSAK EGYET LÉPHETEK TEHÁT EGY SULIBA MEHETEK ONNAN MÁSHOVÁ MÁR NEM....:s!

SEGÍTSETEK!

2009. szept. 20. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem dönthetünk helyetted. Gondold át melyiket szeretnéd jobban, és csináld azt!
2009. szept. 20. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez mennyire "kockáztatás"? Hogy lehet, hogy akkor sem lesz hely? Ha azt szeretnéd igazán, akkor még az egy év csúszás is megéri, de ezt Te tudod eldönteni.
2009. szept. 20. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

rendőrnek érettségi után is elmehetsz..

eü...hát azt te tudod,ahhoz nem értek

gépészhez viszont annál inkább,másoddiplomám lesz gépészmérnöki...mikor kezdtem a középsulit,el sem tudtam volna képzelni...aztán megfogott benne valami...adj magadnak időt,csináld ezt az évet végig,és ha nem tetszik még mindig,szeptembertől átmehetsz rendőrnek

2009. szept. 20. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!