Ebben a helyzetben mit tegyek?
Most úgy vagyok, hogy 9.-es vagyok most kezdtem gépész szakon ami érettségit ad ez arról szól, hogy a 4 év alatt kapunk egy ALAP képzést. A lényeg. hogy nem tetszik...és két lehetőségem van:
Vagy elmegyek e.ü-be az azért tetszene mert szeretem az anatómiát stb...
Vagy elmennék a rendőrtisztibe és az lenne számomra a legjobb, DE nincs hely és akkor szerintetek kockáztassak, hogy maradok gépészeten és vagy félévkor vagy évvégén átmenni rendészetre vagy ha ez nem jön össze újra kezdeni ott az elsőt...
SAJNOS CSAK EGYET LÉPHETEK TEHÁT EGY SULIBA MEHETEK ONNAN MÁSHOVÁ MÁR NEM....:s!
SEGÍTSETEK!
rendőrnek érettségi után is elmehetsz..
eü...hát azt te tudod,ahhoz nem értek
gépészhez viszont annál inkább,másoddiplomám lesz gépészmérnöki...mikor kezdtem a középsulit,el sem tudtam volna képzelni...aztán megfogott benne valami...adj magadnak időt,csináld ezt az évet végig,és ha nem tetszik még mindig,szeptembertől átmehetsz rendőrnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!