Milyen dal lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
A barátomnak holnap lesz a 18. születésnapja, és mivel én már egy hete itthon fekszem betegen, nem nagyon tudtam ajándékot vásárolni neki. Nem is tudtam volna, nincs pénzem :S De nem ez a lényeg. Azt találtam ki, hogy rajzolok neki valami szépet (művészeti suliba járok), amire valami még szebb idézetet is írok szép cirádás betűkkel, ahogy kell :) Meg lesz hozzá csoki is. A probléma az, hogy tavaly is ugyanígy voltunk, hogy pont a szülinapjára betegedtem le, és akkor is "csak" egy műalkotással gazdagodott szegény... Most szeretnék egy apró szerenádot is adni neki, akusztikus gitáron kísérve. Valamilyen szülinapi dalocska kellene, vagy egy mélyebb értelmű szerelmes dal, csak sajnos ilyeneket nem ismerek. Tudtok segíteni? Előre is köszönöm :)2009. szept. 20. 11:06
1/5 anonim válasza:
A Republictól a Szeretni valakit valamiért nagyon szép, és tetszene is neki, vagy szintén tőlük a Beszél a te szemed című szám. Vagy ha tudsz angolul(és ő is:)), akkor Jazon Mraz-tól az I'm yours nagyszerű lenne:) És hidd el, nem probléma, hogy megint "csak" egy műalkotást adsz neki!! Én hónapfordulókra csináltam ezt a páromnak, és nagyon tetszett neki mindig, amit csinálok. Esetleg csinálhatnál neki egy szerelmes dalokból összeállított CD-t is. Hidd el, tetszeni fog neki:)
2/5 anonim válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok. Tankcsapda, Lopott könyvek, ez nem az a csöpögős, de szerintem az egyik legszebb szám.
Örülni fog, aranyos vagy, hogy betegen így foglalkozol vele. Jobbulást Neked! Majd írd meg, mit választottál és jól sikerült-e.
4/5 anonim válasza:
Szinetár Dóra-Bereczki Zoltán: Örök szerelem
(de ne sírd el magad közben! gyönyörű!!!)
Jó szülinapozást!!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget! :) a Szeretni valakit valamiért c. dalt énekeltem el neki, nagyon meghatódott :)
2009. szept. 21. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!