Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám nem engedi hogy úgy...

Anyám nem engedi hogy úgy öltözködjek ahogy akarok a barátja előtt az őrületbe kerget vele miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
cicanadrágot nem vehetek fel (azt mondja ő se mászkál meztelenül a barátom előtt..de ez egy CICANADRÁG könyörgöm..)amikor itt van rövidnadrág az pedig teljesen kizárt.olyan egyberuhát se aminek az alja majdnem bokáig érő NADRÁGOS felül pedig pánt nélküli..buli előtt tettem fel műszempillát megkérdeztem szerinte jó e erre a válasza nem.nem szeretem a műnőket.de ezt csak akkor csinálja amikor itt a barátja..gondolkodtam már hogy féltékenység talán de a SAJÁT LÁNYÁRA?holott ő se csúnya nő én ezt nem értem..
2013. márc. 31. 18:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Az még eszedbe sem jutott, hogy nem attól fél, hogy te mozdulsz rá a "pasijára", hanem attól, hogy a pasi akar kipróbálni téged?
2013. márc. 31. 18:38
 12/14 A kérdező kommentje:
hát de ha meg alapból csak felmerül ilyen az agyába akkor minek van vele...1kezemen meg tudom számolni hányszor beszélgettem vele hisz nem is bírom..kerülöm inkább amikor itt van..ha meg rám mozdulna úgyis 1.lenne hogy szólnék neki de sose vagyok vele kettesbe mivel nem is bírom
2013. márc. 31. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Én leülnék vele beszélni -nem akkor, amikor ilyeneket mond-, s megkérdezném tőle, hogy mitől lett ilyen? Legyen veled őszinte, s mondja el, mi bántja.

Kérdezz rá, hogy féltékeny? Mert ha igen, akkor nincs oka, hisz ő egy nagyon szép nő.

2013. ápr. 1. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert attól fél, hogy a pasija rádmozdul.

Velem is ezt csinálta az anyám ennyi idősen. A pasija velünk élt, és ha hason fekve tévéztem a kanapén, és a pasi bejött a szobába, rámszólt, hogy üljek rendesen... kiborító. A mai napig nem tudtam ezt feldolgozni, bennem maradt a tüske.

30 éves vagyok...

Bántott a tudat, hogy ilyet feltételez rólam. Ha meg a pasiján észrevette hogy bejövök neki, és máshogy néz rám, mi a frászért nem dobtaki? Inkább hozzáment és szült neki, de nekem ezzel telt a kamaszkorom, hogy állandóan meg voltam gynúsítva.

2013. ápr. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!