Anyám nem engedi hogy úgy öltözködjek ahogy akarok a barátja előtt az őrületbe kerget vele miért csinálja ezt?
Én leülnék vele beszélni -nem akkor, amikor ilyeneket mond-, s megkérdezném tőle, hogy mitől lett ilyen? Legyen veled őszinte, s mondja el, mi bántja.
Kérdezz rá, hogy féltékeny? Mert ha igen, akkor nincs oka, hisz ő egy nagyon szép nő.
Azért csinálja, mert attól fél, hogy a pasija rádmozdul.
Velem is ezt csinálta az anyám ennyi idősen. A pasija velünk élt, és ha hason fekve tévéztem a kanapén, és a pasi bejött a szobába, rámszólt, hogy üljek rendesen... kiborító. A mai napig nem tudtam ezt feldolgozni, bennem maradt a tüske.
30 éves vagyok...
Bántott a tudat, hogy ilyet feltételez rólam. Ha meg a pasiján észrevette hogy bejövök neki, és máshogy néz rám, mi a frászért nem dobtaki? Inkább hozzáment és szült neki, de nekem ezzel telt a kamaszkorom, hogy állandóan meg voltam gynúsítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!