Hogy szolitod az anyososdat?
Figyelt kérdés
anyu, mama, .... neni, stb?2009. szept. 19. 14:24
31/44 anonim válasza:
Anyukának hívom. Ez valahogy így jött. :-)
33/44 anonim válasza:
Én tegezem és kérésére Évának hívom mikor lánykám is ott van akkor Éva mamának.
Egyébként anyukám az anyósát anyukának hívja mert gondolom régebben nem volt nagyon illő a keresztnéven szólítani és ez valami tisztelet jele is lehet mert nagyon sok 50 év feletti embertől így halottam.
34/44 anonim válasza:
Ica néninek és magázom.A párom viszont tegezi anyámat.mert szolt neki hogy tegezze.21 lány
35/44 anonim válasza:
10 évig magáztam, aztán egyszer megkért, ha nem gond, akkor tegezzem. Most már 2 éve tegezem és a keresztnevén szólítom. 25/N
37/44 anonim válasza:
Ó valaki megint nagyon unatkozik és lepontoz remélem ez felér neki egy orgazmussal!Én ....mama mióta gyermekek vannak és magázom nem is tudnám tegezni, mert nem vagyunk egy hullámhosszon :-(
38/44 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb öröme a lepontozóknak:)
Juci néni, és magázom. Nem is volna kedvem tegezni, nem vagyunk olyan viszonyban.
40/44 anonim válasza:
Tegeződünk, így a keresztnevén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!