Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem egy jó...

Ajánlanátok nekem egy jó könyvet, hogy jobb feleség és anya lehessek?

Figyelt kérdés
Néha elfogy a türelmem és akkor nagyon idióta vagyok.A nagyobbik kisfiamnak az a (számomra)rossz szokása van,hogy "nem hallja meg amit mondok" és nagyon sokat búg.Egy darabig tudom tolerálni,de amikor a férjem is ingerültebb a kelleténél,akkor van hogy elszakad nálam a cérna.A mentális részére annyira nem akarok most belemenni,mert ez nem az a rész.A lényeg,hogy nem szeretném tönkre tenni a gyerekeim életét és nem szeretnék elválni se.

2013. márc. 28. 22:33
1 2
 11/11 anonim válasza:
John Gray: Mars akarja, Vénusz szeretné- Hogyan szerezzünk meg valamit és miként örüljünk annak, ami van? (a sorozatból a narancssárga könyv).Megtanít egy olyan életvezetésre, az életnek egy olyan rendszerére világít rá, amivel el tudod fogadni, h igen, ez így megy,ez már ismerős. Ebből könnyebb utána továbblendülni. Ugyanakkor megtanít meditálni, egy rövid példával, hatásosan. Azt mondja, a nőknek az segít kijutni az elhagyatottság, a fásultság hullámvögyéből, ha egyet (akár már csak egyet is) meditál, önmegerősít. Engen ez a könyv sok dologban támogatott, és többször elolvastam, mert a különféle problémák felmerülésénél mindig találtam rá aktuális választ.
2013. márc. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!