Mit csináljak, ha az anyám ezen így kiakadt? Hogy nyugtassam meg?
Figyelt kérdés
Sosem engedte,hogy befestessem a hajamat,pedig évek óta utáltam a hajszínemet.Ezért megcsináltattam ombre stílusúra és amikor ma hazajött,elkezdett üvöltözni,hogy mit képzelek,hogy ilyet csináltatok az engedélye nélkül és hogy festessem vissza "normálisra" a hajamat.Ezután elkezdte a betanult szöveget,hogy mennyire elege van abból,hogy sose vagyok itthon és hogy minden hétvégén bulizok.Most elkezdte,hogy nyáron nem enged el sehova a városból és üvöltözik meg bunkózik.
Most miért olyan nagy dolog,hogy jól néz ki a hajam?
15L
2013. márc. 27. 15:25
21/21 anonim válasza:
Bizony , anyádnak igaza van. Mit képzelsz magadról ? Abból áll az élet hogy bulizunk , hajat festünk, sose vagyunk otthon? Én még el is verném a gyerekemet ha ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!