Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az anyám...

Mit csináljak, ha az anyám ezen így kiakadt? Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Sosem engedte,hogy befestessem a hajamat,pedig évek óta utáltam a hajszínemet.Ezért megcsináltattam ombre stílusúra és amikor ma hazajött,elkezdett üvöltözni,hogy mit képzelek,hogy ilyet csináltatok az engedélye nélkül és hogy festessem vissza "normálisra" a hajamat.Ezután elkezdte a betanult szöveget,hogy mennyire elege van abból,hogy sose vagyok itthon és hogy minden hétvégén bulizok.Most elkezdte,hogy nyáron nem enged el sehova a városból és üvöltözik meg bunkózik.

Most miért olyan nagy dolog,hogy jól néz ki a hajam?

15L

2013. márc. 27. 15:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

és nem otthon ülök,mint valami depressziós csaj,akinek nincs élete,még nem vagyok olyan szörnyű... '

Én 15,5 évesen nem bulizok még sem p*csa részegen, sem alkohol nélkül.(Nem voltam még bulizni).

Barátnőzöm mégis minden hétvégén, nem ülök itthon csak alkalom adtán,nem festem a hajam, nem p*fázok durván vissza, és nem vagyok depressziós.

Annyit fűznék hozzá,hogy elb*szott generáció lettünk,és a magam fajta lányok megvannak ítélve, az ilyen lányok miatt,mint te vagy kedves 15 éves NEM depresszós lányka...:)

15L:)

2013. márc. 27. 15:50
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

"Azért nem kell írni,hogy oltogassatok,mert pont nem érdekel."

Hát, minket meg a hajad nem :D

2013. márc. 27. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
38%
Az ombre pont olyan mint egy igénytelen, lenőtt haj, senkinek sem áll jól, borzalmas, mint akikre már ráférne egy alapos hajfestés. Nem csodálom hogy anyukád kiakadt, és apukád ehhez még helyeselt is? És az iskolában?
2013. márc. 27. 15:59
 14/21 A kérdező kommentje:

1. 15:50

És ez engem most miért is érint?Ha nem voltál még bulizni,hát egészségedre.Taps,taps,taps,gratulálok.Mond el jó sok mindenkinek,hogy megdicsérjenek.

2. 15:50

Akkor ne írj választ,köszi.

15:59

Apa nem veszekszik velem ilyenek miatt,a suliban nem szólnak ezekért,pedig jó hírű,normális iskola.

2013. márc. 27. 16:03
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

OMG... szánalmas vagy kis 15 éveske.. nekem az jön le, hogy te a saját kis álomvilágodban élsz, elvárod, hogy az egész világ körülötted forogjon.. az ilyen lányoktól undorodom... én sem ültem otthon 15 évesen, mintha "depressziós lennék", megvoltak a saját kis programjaim, de ez nem azt jelenti, hogy minden hétvégén buliztam.. Sőt!

Nem akarlak séregetni, de szerintem szánalmas vagy.. meg ezek a válaszok, amiket ide írsz.. süt rólad, hogy egy nagyképű, flegma p*csa vagy... Pfujj

2013. márc. 27. 16:11
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, miért kell Kérdezőt oltogatni, mert 15 évesen maga döntött a SAJÁT hajviseletéről... szerintem az teljesen abnormális, ha egy 15 éves kamasznak még a szülő akarja előírni, hogy milyen hajviseletet hordjon, neki kell magát jól érezni a saját hajával, nem az anyjának.

Kérdező nyugi, béke van, minden csoda 3 napig tart, ha tényleg csak ezen akadt ki anyukád, le fog nyugodni.

2013. márc. 27. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

15:50 vagyok:

Mindegy,Mindegy,Mindegy:D Ilyenből mint te nagyon sok van:D Már nem magyarázom el,hogy nem a tapsért és a babér aratásért írtam ezt le neked:D

Essünk túl rajt, aki érti érti,aki nem annak nem ecsetelem...:D

Csodát tenni nem tudok,na meg nem is akarok:D

2013. márc. 27. 17:59
 18/21 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem anyukadnak igaza van (bar mat azt sem ertem, hogy a szuleid nem "egy huron pendulnek" a nevelesefet illetoen-apukadnak a minimum lett volna, h mielott elvisz a fodraszhoz, ezt anyuddal megbeszeli), lehet, arra kapta fel foleg a vizet, h kijatszottad a hata a mögött...ez igen aljas dolog velemenyem szerint. Az se normalis, hogy 15 evesen minden hetvegen buliban nyomulsz.

Valakoi irta, h elvseszett lett a generacoijuk a 15 eves körülieknek, nagyon igaz...en 28 eves vagyok (nem öreg :D), es csak amulok es bamulok azon, h mit lemuvel ez a mai korosztaly.

Amugy nagyon szep toled, ahogy itt kiosztottad a jónépet, ha jol vettem le, te jöttel ide tanacsot/velemenyt kerdezni, akkor tessek több tisztelettel fogadni.

2013. márc. 28. 12:44
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom, én 49 vagyok:), bizonyos dolgokon én is szoktam ámulni meg bámulni, no az itt érintett kérdés, magyarán hogy valaki 15 évesen maga akar dönteni a hajviseletéről és elmegy az apjával a fodrászhoz anélkül, hogy külön engedélyt kérne erre az anyjától is, na ez nagyon nem tartozik ezek közé bizonyos dolgok közé, ezt teljesen normális emberi igénynek és cselekvésnek gondolom. (bár kérdező kétségkívül kispályás, én anno 17 évesen a gimnázium ruházkodásra és hajviseletre vonatkozó megkötéseit húzattam ki a házirendből, 600 embernek teremtve meg a jogot, hogy hasonlóképp cselekedjen, mint a kérdező - 1980-ban:))

A szülők kooperációját illetően is az anya felelősségét látom, nem azért, mert én férfi vagyok és hazabeszélek, hanem egyszerűen az időrend miatt, előbb vitte el az apa a lányt a fodrászhoz, és utólag kérdőjelezte meg az anya az apa nevelését - és hát pont ilyet nem teszünk nagyon súlyos ok nélkül - hogy megkérdőjelezzük a másik szülő döntését a gyerek számára. Ha bajunk van, azt négyszemközt, a másik szülővel intézzük, neki méltatlankodunk.

A harmadik, hogy a Kérdező itt nyilván azt próbálta kideríteni, hogy hogyan csökkenthetné a feszültséget, hogyan köthetne jó kompromisszumot, erre elkezdték olyan dolgok fele nyomni, mint a meghunyászkodás, a feltétlen engedelmesség, a "tudd, hol a helyed" ... egyáltalán nem csodálom, hogy kiakadt, és úgy válaszolt, ahogy. Pláne annak tükrében, hogy ezt a szitut egyértelmüen az anyuka kezelte rosszul, egyfelől, hogy egy 15 évest olyan szinten akar kézivezérelni, feltétlen engedelmességre kényszeríteni hogy még a hajviseletét is ő írná elő, másfelől, hogy a gyerek előtt kétségbe vonta az apja döntését, engedélyét.

Akit a szituban meg végképp nem értek, az az apuka. Én a helyében nyilván nem hagynám, hogy ez a dolog idáig fajuljon, szépen, négyszemközt leállítanám a párom azzal, hogy ha baja van a döntésemmel, azt lesz szíves nekem mondani...

2013. márc. 28. 16:03
 20/21 anonim válasza:
28%

Jól figyelj, mert csak egyszer mondom el: a bunkózó és üvöltöző kis p.i.c.s.a. te vagy, mert tanácsot kértél, a nálad tapasztaltab felnőttek meg elmondták a számodra fájó igazságot.

15 évesen egy ilyenért, mint amit te levágtál szegény anyádnak, kaptam olyan pofont, hogy egy hétig ki-berámoltam a szekrényt. Ennyi idősen nem bulizni kéne járni, hanem némi tiszteletet tanulni. Csodálom, hogy neked állítólag 4es fölötti az átlagod, mert ha a tanároknak is így visszapofázol, akkor nem tudom, mi lehet abban az iskolában.

Az apádra meg egy jó szakkifejezés van: sunyi disznó. A jó édes apádnak azt kéne nézni, hogy mi a jó a gyereknek (és itt nem a hajfestésre gondolok, hanem arra, hogy a te korodban semmi helye nincs a hajfestésnek), nem az, hogy még anyukád háta mögött szervezkedjen ő is.

2013. ápr. 23. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!