Ez megcsalásnak számít?
Van egy nálam picit idősebb férfi,aki a legjobb barátnőm apja...Kicsit fura a kapcsolatom vele,mert néha találkozunk kettesben,értem jön a sulihoz és elmegyünk ebédelni,van olyan,hogy egész este sms-ezünk és mindenről tudok beszélgetni vele.
Ami kicsit zavar,hogy drága ajándékokat kapok tőle néha és mikor mondom,hogy nem fogadhatom el,akkor azt mondja,hogy nem számít neki a pénz és örül,ha boldognak lát.De felesége van és még ott a legjobb barátnőm is.
Ráadásul flörtöl velem és tök sok mindenben segített.
Mit akar?Hogy próbáljak meg változtatni ezen a szitun?Beszéljek neki arról,hogy ez a helyzet kicsit fura?Olyan,mintha megcsalná velem a feleségét?
IlyEnkor megertem azokat a felesegeket, akik szidjak a "masik not"
Pedig en mindig meg szoktam vedeni oket, mert ugye mindenhez 2 ember kell, de igy hogy tudod, hogy csaladja van. Raadasul ismeres is oket.... Tudod, hogy merre megy ez a kapcsolat, es nincs benned semmi tartas, es meg erre vagy buszke, hogy 17 evessen egy kozepkoru ferfinak tetszel... Mindezt szuzen....
Komolyan ugy erzed hogy ez igy rendben van?
Teged milyen szulok neveltek?
Mit szolnal ha a baratnod szeretne el apudat anyudtol ?(persze ezt mkst kepletesen, mert tartom, hogy csak azt lehet elszeretni, aki hagyja magat)
Egy 17 ev koruli fiatal lany melyik ferfinek ne tetszene? Epiti az onbizalmat es legyezgeti a hiusagat, hogy o meg tetszik a fiatal lanyoknak is, ettol tobbnek erzik magukat, Nem hiszem hogy akarmiben jobb lennel a felesegenel, akivel mar leelt majdnem 20 evet. Annyit ahany eves te meg nem is vagy...de ebbe mar bele sem megyek....
Irtam meg az elso oldalon, hogy ez MEG nem megcsalas, de valtoztatnek a velemyenyemen a tobbi info tekinteteben.... Ez mar az, hiszen tudtatosan keszulsz a tovabblepesre, meg nem tortent meg semmi, de afele haladtok. Tulajdon keppen ha valakik ranyitunk a szobaban, de meg ruha van rajtuk, es meg nem csokoloztak, akkor nem is megcsalas, de megis az, mert egyertelmu, hogy keszultek ra, az mar eleg lenne nekem...
Módosítom az első megállapításomat. Nem simán k.va vagy, hanem annak a speciális szűzk.va alfaja.
17 évesen elég nagy kislány vagy ám, hogy egyedül is hazamenj az iskolából. Talán enni is sikerülne önállóan?
Persze látom én, hogy valójában hülye naiv kis liba vagy, de ez nem változtat a tényeken. Még le se feküdtetek, de már legyártottad magadnak a standard szerető-dumát, hogy a "neje nem tudja lekötni". Talán mert a nejének nem annyi kötelezettsége van, mint Neked, hogy reggel 8-től 2-ig iskolában mereszti a popsiját. Így könnyű szórakoztatónak lenni ám...!
Mit gondolsz, mit tudsz te szellemileg adni egy 50 körüli pasasnak? A 17 éves problémáidat a körömlakkokkal és hajvasalókkal? Biztos erre vágyik.
A kérdésed arról árulkodik, hogy még nem halt ki belőled minden jóértzés. Gondold át kicsit külső szemlélőként nézve a helyzetet, és be fogod látni, hogy mindenki, még Te magad is akkor jársz a legjobban, ha szépen leépíted ezt a dolgot. Találj magadnak elfoglaltságot a suli utánra, mondd meg, hogy nem érsz rá, ne haragudjon, de rohannod kell.
Egyébként hogyne derülhetne ki az egész? Elég, ha a feleség csak egyszer belenéz a férje telefonjába, és megtalálja az éjjeli sms-eket. Ne lepődj meg, ha egy szép napon együtt várnak haza a suliból az anyukáddal, és azt nem fogod zsebrerakni, amit akkor kapsz majd tőlük.
Ja,mert a feleségének baromi sok dolga lehet úgy,hogy takarítónő jár hozzájuk,főzni se szokott és a barátnőm is elmondta,hogy az anyja semmit nem csinál otthon.
Attól,mert 17 vagyok,még tudok nálam idősebbekkel is beszélgetni,nem kell ehhez 30+osnak lennem.
A felesége nem nézegeti a mobilját,mert nem hagyja elöl,mindig magánál tartja.
A normális válaszokat köszönöm szépen!
Oké, eldöntötted, hogy a barátnőd apjának a k.ája leszel. Akkor most mi is a mi szerepünk itt?
Bólogassunk, és simogassuk a kis buksi fejed, hogy milyen érett, valódi, csupa nagybetűs NŐ vagy, hogy feláll rád egy ötvenes fazonnak a farka? Jé, tényleg, ez elképesztő, óriási és megismételhetetlen teljesítmény. Vissza minden.
Nem döntöttem el semmit.
Csak érdekelt mások véleménye,hogy ez még megcsalás-e vagy sem.Nem akarok senkinek a k.ja lenni és nekem is vannak határaim és önuralmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!