Ez megcsalásnak számít?
Van egy nálam picit idősebb férfi,aki a legjobb barátnőm apja...Kicsit fura a kapcsolatom vele,mert néha találkozunk kettesben,értem jön a sulihoz és elmegyünk ebédelni,van olyan,hogy egész este sms-ezünk és mindenről tudok beszélgetni vele.
Ami kicsit zavar,hogy drága ajándékokat kapok tőle néha és mikor mondom,hogy nem fogadhatom el,akkor azt mondja,hogy nem számít neki a pénz és örül,ha boldognak lát.De felesége van és még ott a legjobb barátnőm is.
Ráadásul flörtöl velem és tök sok mindenben segített.
Mit akar?Hogy próbáljak meg változtatni ezen a szitun?Beszéljek neki arról,hogy ez a helyzet kicsit fura?Olyan,mintha megcsalná velem a feleségét?
a legjobb úton haladsz, hogy r.banc legyél.
jesszus, de naív vagy, szerinted mégis mit akar tőled?!
Bocsánat, de jó esetben egy gyerek már 5 évesen tudja, hogy nem fogad el ajándékot idegenektől.
Nem beszélve arról, hogy "picit idősebb"??? Minimum 20 évvel, de vélhetően többel is...
A pasiról is megvan amúgy a véleményem.
Szia
Én a helyedben azt csinálnám hogy beszélnék a barátnőmmel, elmesélném neki az egész szitut. De az biztos hogy én mindent elfogadnék tőle, de persze csak hülyítenem. Megérdemli... Ha nem asszisztálsz a megcsaláshoz és a barátnődet folyamatosan értesíted az eseményekről akkor szerintem te nem húzhatod a rövidebbet.
Ha csak hallgatsz és belemész a játékaiba akkor ugyanolyan romlot vagy, így meg egy kicsit megleckézteted, ráadásul te is beszerezhetsz magadnak egy iPhont, vagy iPadot vagy amit akarsz :)
Nem derül ki semmi,mert ha lenne is köztünk valami,akkor sem feküdnék le vele rögtön,mert ő lenne az első,ráadásul családja van és itt vannak a szüleim és a barátnőm is,szóval kétlem,hogy annyira nyilvános lenne a "kapcsolatunk"...
Attól,mert tetszik,még nem fogok lefeküdni vele.
Azért jön néha értem a sulihoz,hogy ne egyedül menjek haza és akkor már meghív ebédelni általában vagy elhív moziba.
Fogalmam sincs,mikor kezdődött,csak kialakult ezt az egész.Nem akarom bántani a barátnőmet és az anyukáját sem,arról nem én tehetek,hogy a pasit nem tudja lekötni a saját felesége.
Van neked apukád, vagy valóban apa hiányod van?
Sajnálni fogod, hogy neki adod oda magadat elõszõr és nem a korodbelihez.
A pasas meg jobb lenne a lányát sétáltatná.Lesülne a képemrõl a bõr,ha ennyi évesen, ilyen pasassal foglalkoznék.
Azért nem ám azt hiszed hogy te jobb vagy a feleségnél. Gondolom az asszony nem nagyon ér rá a férjére a család miatt, ill lehet a palinak kapuzárási pánikja van.
Ami biztos, egy ilyen kocsikázáskor szépen elkanyarodik egy kieső helyre ott te szépen rábuksz a brére, teletölti a szádat te nyelsz egy nagyot mosolyogtok mind a ketten. A pali elkönyveli hogy még nincs kapuzárás és többet nem találkoztok...
Szóval csak így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!