Engem soha sem ölelt meg senki a családomból de egy fiú megtette és könnyes lett a szemem. Ez nagyon kellemetlen?
Nálunk ez nem volt soha szokás. Anyukám meghalt mikor 10 éves voltam, volt hogy apumat én öleltem meg, de ő annyira nem igényelte, volt hogy nagyimat megöleltem de nem viszonozta egyáltalán, és ennyi. Találkozgatok egy fiúval, és elbúcsúzáskor adott 2 puszit, már ment volna el, de visszafordult és magához szorított. És csak szorított 1 percig kb. Nekem annyira jól esett hogy könnyes lett a szemem. És rájöttem hogy engem senki sem ölelt meg még soha. Főleg így nem.
21/L
Köszönöm a válaszokat :)
Hát elmondhatatlanul jó érzés volt. Tényleg olyan szeretet éreztem mint még soha. Meg amúgyis nagyon kedvelem ezt a fiút, ő is engem. És az az érzés...El sem tudom mondani. Csak magához ölelt, szorított, és még most is a hatása alatt vagyok. Többet ért ez nekem mint mikor megcsókoltak.
Nem kellemetlen! Tök jó! Én sem gyakran kaptam ölelést otthon, most pedig a férjem mindig ölelget és igénylem is. Ő ilyen ölelgetős, sokszor még anyukámat is megöleli, olyankor anyum meg is lepődik, de látom, hogy jól esik neki. Apukámmal eltávolodtunk egymástól és a férjem mondta, hogy amikor indulunk haza, akkor öleljem meg apumat. Apum nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, kicsit zavarba jött, de azóta már a növekvő pocakomat is egyszer megsimogatta. Ennyire megváltoztatja az embereket az ölelés! :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!