Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos hogy szomorú/mérges vagyok?

Jogos hogy szomorú/mérges vagyok?

Figyelt kérdés

Nem szoktam magamra költeni, de múlt hónapban elmentem körmöshöz, gél-lakkal befestette franciára a körmömet....

ma mondtam a férjemnek hogy elmennék újból erre húzta a száját..így abba maradtunk nem megyek...

építkezünk, kell a pénz de nem hiszem hogy ezen az összegen akár mi is múlna, max annyi hogy egy kicsit jobban érezném magam.....

ráadásul azért is vagyok mérges meg csalódott mert nem az én költekezésem miatt megy gyorsan a pénz hanem az ő befizetetlen parkolási csekkei miatt amit most végrehajtón keresztül követeltek(ezeket 1-2 éve szerezte és most kérik a pénzt)...kétszer 60 ezret fizettünk ki már rövid időn belül(kb 3 hónap), de én magamra 2000 ft-ot nem szánhatok....tök ideges lettem ettől....

amúgy sehova nem járok, csak mosok főzök , robotolok itthon....ennyi úgy érzem nekem is jár szájhúzás nélkül...

2013. márc. 26. 16:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó nagyon igazat ír!
2013. márc. 26. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:
én ezt nem is értem, hogy erre miért kellett engedélyt kérni? a férfiak már csak ilyenek: azt hiszik, a kifent macák maguktól lesznek olyanok. azt nem látják, hogy sok-sok idő, pénz, energia van abban, hogy egy nő csilli-villi. én egy 2000 ftos kiadásért nem is szólnék otthon, ennyi saját pénzed kell, hogy legyen. hiszen ez kb. olyan mintha vennél egy menüt a mekiben. az rendben van, hogy közös kasszán vagytok, na de kell egy-egy része a fizetésnek, ami csak a tied és ami csak az övé. a parkolási csekkjét pedig a saját számlájához írnám, még ha ideiglenesen ki is segíteném.
2013. ápr. 2. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Oké hogy a férjed feleloseg teljesen el, es minden pénzt a kozos jovotokre fordit. Ez értheto, de ha egy pasi igazán szeret egy not, akkor kényezteti, ez az erzés osztonos naluk. Most nem azt mondom hogy nem szeret, hanem hogy nem igazán férfias. Es talán kicsit onzo. A légyeg hogy jogosan vagy mérges. Most nem dicsekedes keppen, de nekem bármit megvesz a volegényem, néha kicsit mérges egy percig mert már megint kell valami, utana pedig nevet,mondja hogy szeret, es látom hogy boldog, amiert meg tud nekem adni mindent, es ha látja hogy orulok valaminek. Es en is imádom ot, egy minta férj :) Valoban sok pasi nem ilyen, az elozo barátom még cipot se vett nekem, egész télen tornacipobe jártam , meg kaját se vehettem bármit. Nem hogy extra dolgok, szoval megértelek. Igy visszagondolva nem is szeretett igazán. Talán valahogy erteds meg vele hogy fontos ez egy nonek.(ha egy no nem nagyon okos, csak a szepsegevel hodithat, bárhol) Lássa rajtad hogy csinos akarsz lenni , lehet hogy meg is tetszik neki ez, es egyszer meg támogatni is fog ebben. pl oltozz ki akkor is ha nincs rá alkalom. Lássa hogy tetszeni akarsz neki.
2013. máj. 19. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!