Jogos hogy szomorú/mérges vagyok?
Nem szoktam magamra költeni, de múlt hónapban elmentem körmöshöz, gél-lakkal befestette franciára a körmömet....
ma mondtam a férjemnek hogy elmennék újból erre húzta a száját..így abba maradtunk nem megyek...
építkezünk, kell a pénz de nem hiszem hogy ezen az összegen akár mi is múlna, max annyi hogy egy kicsit jobban érezném magam.....
ráadásul azért is vagyok mérges meg csalódott mert nem az én költekezésem miatt megy gyorsan a pénz hanem az ő befizetetlen parkolási csekkei miatt amit most végrehajtón keresztül követeltek(ezeket 1-2 éve szerezte és most kérik a pénzt)...kétszer 60 ezret fizettünk ki már rövid időn belül(kb 3 hónap), de én magamra 2000 ft-ot nem szánhatok....tök ideges lettem ettől....
amúgy sehova nem járok, csak mosok főzök , robotolok itthon....ennyi úgy érzem nekem is jár szájhúzás nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!