Jogosan játssza a sértődöttet?
A férjemmel mélypontra jutott a házasságunk, főleg szexuális téren.
Három-négy évvel ezelőtt volt egy periódus, amikor ő szinte nem is nyúlt hozzám hónapokon keresztül, mindig a sok stresszel takarózott, amit én el is hittem neki, nem mondom, hogy nem esett piszok rosszul, de megértettem és elfogadtam, hogy most ez van. Azután változott csak meg a helyzet, amikor megoldódni látszott az anyagi és munkahelyi probléma.
Most fordított a helyzet, nekem van problémám, feszült és ideges vagyok, sok minden gyötör, és most én nem vagyok képes vele együtt lenni, de én legalább azért pár alkalommal rászánom magam, nem úgy mint ő anno, hogy totális volt a visszautasítása. Mégis most neki áll feljebb, hogy már nincs is intim kapcsolat közöttünk, hiába mondom, hogy elfelejti, hogy már volt ilyen, akkor is csak játssza a sértődöttet és felhánytorgatja nekem. Komolyan, már ezért sincs kedvem az egészhez, nem is kívánom, kínszenvedés az egész. Neki lehetett,nekem nem lehet problémám... fogalmam sincs, hol a kiút ebből... és érdekes módon nem a szexet nem kívánom, hanem vele nem kívánom, ez is nagy baj. De ezt nem merem megmondani neki.
Pff... Majd pont 4 év elteltével jut eszedbe megbosszulni...
És ez a mostani helyzet mióta áll fenn? Tudja mi a problémád? Mit mond rá? Megmondom őszintén, hogy én egy ilyen értetlen hisztije során lehet felállnék és összepakolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!