Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl korai, hogy bemutasson?

Nem túl korai, hogy bemutasson?

Figyelt kérdés
2 hete se ismerek valakit, aki már most haza akar vinni bemutatni a szüleinek. engem eddig ha vki haza is vitt, az legalább egy 2-3 hónap után volt. és most félek is kicsit, meg talán még korai,nem?
2009. szept. 18. 11:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ hány évesek vagytok??? Mert ha fiatalabb akkor lehet a szülei kiváncsiak rád, és ők akarnak megnyugodni, vagy pedig mert annyira büszke rá. De ha te korainak tartod, akkor beszéld meg vele!
2009. szept. 18. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mielőtt a férjemmel megismerkedtem volna , jártam 2-3 sráccal. Sose jutott eszükbe felajánlani, hogy elvinnének hozzájuk. A párom 3 hét után kérdezte egy szép kirándulás után, hogy mit szólnék hozzá, ha ő felvinne most hozzájuk, bemutatni a szüleinek? Levegőt se tudtam venni. Először is: A szüleinek?? Dehát eddig ezzel nem találkoztam! Szülök?! illetve 3 hét után ??? De felmentem vele, és a mai napig nem bántam meg...:D

Persze, ezzel nem azt írom, hogy minden leendő házassági szándék így kezdődik, de sztem egy nagyon szép gesztus a részéről, hogy úgymond "felvállal", hogy itt ez a lány, ezzel szeretnék lenni, járni...

2009. szept. 18. 11:24
 3/5 A kérdező kommentje:
igen én is igy gondolom, utolsó válaszoló. amúgy nem vagyunk már "tinik", huszonévesek vagyunk mindketten. csak bennem olyan félsz van most, hogy azt leirni nem lehet:) de tényleg lehet benne valami, hogy ha hazavisz akkor nem csak úgy vagyok neki.
2009. szept. 18. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ezt az jelenti,h komolyan gondolja veled, engem is 3 het utan vitt haza a baratom bemutatni a szuleinek.
2009. szept. 18. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Párom 24 éves és már 1 hét múltán,vitt el bemutatni szüleit engem,de nem bántam meg ,szülei nagyon kedvesek voltak..:)

Persze kicsit izgultam magamban előtte ,hogy nem túl korai-e?!

21/L

2009. szept. 18. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!