Anyukám beleevett a tortába, amit este vittem volna egy barátnőm szülinapjára! Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Sütöttem egy kisebb tortát, ma vittem volna este egy barátnőm szülinapjára. Még tegnap szóltam anyunak, hogy bent lesz a torta a hűtőben, este viszem el. Lementem a boltba gyertyáért, mire visszajöttem, legalább a harmadát megette anyu. Nem sajnálom tőle, de direkt szóltam neki, és most nem tudom mit vigyek, megígértem a szülinaposnak, hogy a kedvenc tortáját sütöm. Új tortára vagy ajándékra már se időm, se pénzem nincs!2013. márc. 24. 11:09
11/14 anonim válasza:
1. Anyuka akkor most nagyon gyorsan neklát sütni egy másikat, ha már ilyen tahó volt. Ilyet, mait amit ú művelt, egy kétéves kisgyerek és egy neveletlen kutya csinál.
2. ha erre nem hajlandó, akkor vidd el a maradék tortát a barátnődnek, és mondd meg, hogy az anyád megz.abálta a többit. Esetleg vegyél hozzá a cukrászdában pár sütit.
3. Amíg anyukád nem kér bocsánatot tőled a tahó és önző magatartása miatt, addig ne szólj hozzá, rá se nézz.
Durva. :(
12/14 anonim válasza:
Hát tényleg durva...szégyellje magát.
13/14 anonim válasza:
Hogy lehet ilyet csinálni egy felnőtt nőnek? Fel nem foghatom. Azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!