Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tehet kárt bennünk? Szerintete...

Tehet kárt bennünk? Szerintetek rosszabb, mint mikor még ivott?

Figyelt kérdés

Na az van hogy fater tavaly leszokott a piáról,így már egy éve nem iszik(piát),de most meg a gyógyszerektől dilizett be.Ugyanis múlt októberben,vagy még azelőtt elgázolta egy autó,komoly sérülések nélkül megúszta,viszont a kórházban kiderült,hogy ciszta van a bal veséjén.szokás szerint felírták a gyógyszert amit szednie kell,meg még altatót is,meg még pár más gyógyszert.(amúgy nem él velünk)

Tavaly karácsonykor volt nálunk utoljára a 2008-as évben,de akkor tök norma volt...nem úgy,mint most.:S

Ebben az évben év elején volt itt,húsvétkor,meg nyári szünet kezdeténél,végénél.Múlt hét csütörtök jött le újból,ekkor derült ki,hogy már egész elharapódzott ez a ciszta a veséjén.Szombaton átmentünk a tesco-ba a fél 11-essel,reggel nem kajáltam semmit,egész éhes voltam már,de nem vetettem se muterral,se faterral kaját.a vásárlás végén anya észre vette,hogy már eléggé korog a gyuszim,mondta faternak hogy éhes vagyok,erre ő elkezdi:"Azt mit érdekel engem hogy éhes?"

Hétvégén egész megbolonult,olyan volt mintha belett volna baszva,pedig nem volt,összekaptak muterral,vasárnap este 7 fele ment el,ezekkel a szavakkal:"Holnaptól kezde anyátok sorsa az én kezemben van!"

Ma hívott fél 8 fele,ekkor meg ilyet mondott először nekem:"Övsömöröm van,vagy AIDS-em nem tudom pontosan...lehet anyátoktól kaptam el,amikor legutóbb együtt voltam vele" Na de kérem muter tudomásaim szerint 6 éve volt utoljára együtt más férfival.

Kérte tesómat,odaadtam neki a kagylót.Beszélt vele,aztán letette.Kérdem,mit mondott,elmesélte mit mondott:"Vettem tegnap egy puskát,most azt ölelgetem,holnap elküldöm a képét mms-ben.Anyád nagyon szemét volt a hétvégén,ezért 1x még szeretném sírva látni az életben".Ezt mondta öcsémnek.

Meg szeretném kérdezni,hogy most kell e tőle tartanunk,vagy nem.

Részegen-mikor még ivott-,olyat csinált,hogy megvárta mutert,mikor hajnalban ment dolgozni,visszaterelte hozzánk,közben egész úton lökdöste,a telóját is összetörte.Régebben kicsi koromban meg fojtogatta,meg hasonlóakat csinált vele.

2009. szept. 16. 20:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

tavaly volt egy öngyilkossági kísérlete is,de ezt meg úgy csinálta,hogy bevette a gyógyszereit,ivott rá alkoholt,aztán felvágta az ereit.eztán beszállították egy pszichiátriára,és karácsonykor engedték ki,ekkor jött le hozzánk.állandó lakhelye nincs,szállókon lakik,úgyhogy nem hiszem hogy érne valamit a feljelentés..:S

3 éve még olyat is csinált,hogy felszállt egy szolnokra tartó vonatra,ott összeismerkedett egy férfival,és kitalálták,hogy ez a férfi felhív minket álnéven,és rendőrnek adja ki magát.felhívott,majd mondta hogy Nagy Ferenc(fater) kiugrott a vonatból.aztán szép lassan kiderült hogy kamu az egész.

ma küldött levélben öcsémnek egy SIM-és memóriakártyát(a sim kártyát azért,mert a mostanit kivonták a forgalomból,lévén,hogy már egy éve nem volt feltöltve),de nem pesten adta fel,hanem Gödöllőn.ez azért fontos mert anyu itt dolgozik.szal lehet hogy utána érdeklődött,nem tudom.esetleg lehet,hogy valahogy meghamisította a bélyegzőt?

őszintén szólva attól tartok,hogy tényleg bántani akarja anyut,mert régebben is beszélt olyanokat,hogy elvágja a nyakát(szerencsére/jére ezt nem tette meg),viszont még azt is mondta,hogy kapok egy telefont,ezt nem kaptam meg...tegnap meg azzal hívott fel,hogy feladta a sim,memóriakártyát,erre először azt hittük megint csak hazudozik összevissza,de ma megérkezett a levél.szóval ezt betartotta.akkor lehet a fenyegetésekből komoly baj?

ha felhívnám a gyámhatóságot,ők mit csinálnának?

arra már én is gondoltam,hogy ismét beviszik pszihiátriára,de 1x csak kiengedik,ő meg tud várni;de meg is szökhet.

2009. szept. 18. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Először a gyermekvédelmi szakszolgálatot keresd fel, telefonon vagy inkább személyesen. Ott mondd el részletesen, hogy min mentek át a testvéreddel együtt évek óta. Tudni fogják, hogy mi a teendő, hogyan segíthetnek nektek.

A férjem is ilyen szakszolgálatnál dolgozik, ezért tudom, hogy nem kell olyasmitől tartanod, amivel még ma is sokszor ijesztegetnek: majd intézetbe visznek stb. Inkább keresnek pl. apádnak -lehetőleg tőletek távol- hajléktalan szállót. Ha továbbra is zaklat bennetek, akkor felveszik a kapcsolatot a rendőrséggel, hogy kiskorúakat veszélyeztet és így tovább. Tehát segítenek. Próbáld meg!

2009. szept. 18. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Anyukád vegyen riasztópisztolyt, vagy ilyen riasztósprét, így nagyobb biztonságban lehet!
2009. szept. 18. 19:39
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
vigyétek el egy természetgyógyászhoz.Ott az erős gyógyszereket ami valószínűleg rossz hatással van az idegeire,lecseréli pihekönnyű ám hatásos bogyókra.Emellett tudja kezelni az idegeit is vitaminokkal gyógynövényekkel.Egy próbát mindenképpen megér.
2009. szept. 18. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Biztosan tartanék apukádtól, hiszen amit leírtál, abból szerintem az derül ki, hogy nem beszámítható. Nah, aki pedig ilyen, az bármelyik percben cselekedhet váratlanul, tehát akár lőhet is.

Ugye nem akarod anyukádat halottan látni?

Ne dugd homokba a fejed, tessék segítséget kérni, hallják a hangod!!!! Attól, hogy meg akarod ütni apukádat, még nem fog változni semmi, sőt, az ő útjára lépsz vele. De gondolom nem akarsz olyan lenni, mint ő, ugye???

Miért szoronganál nap, mint nap, ha előbb is megoldhatóak a dolgok? Rendőrségre bemész,ott elmondod, hogy öléssel fenyeget apukád, elmondod, hogy puskát vett, le fogják ellenőrizni. Elmész a gyermekvédelmi szakszolgálathoz, ott is elmondod ezt.

Elég szomorú, hogy anyukád nem tesz semmit és elég szomorú, hogy apukád ebbe az egészbe belevon titeket is. Ezt egymással kellene lerendezniük. Miért cipeled a terhet, hogy apukáddal tartod a kapcsolatot??? Nem nyomasztó ezzel élni nap, mint nap??

Bajban vagy, hiszen ha már ide írtál, az felér egy segélykiálltással! Hangosabban!!!!!!

Cselekedj, ha már anyukád nem tette meg, ne rajtad múljon több ember sorsa!

És tudod mit? Légy kedves és írd le ide nekünk, hogy mi az, amit megtettél az ügyben! Várjuk!!!!!

2009. szept. 19. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!